Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Sprogrejse

Sprogrejse - Lær engelsk i Los Angeles

EuroStudy, i Los Angeles
Længde
Efter aftale
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for pris og opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Efter aftale
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for pris og opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for pris og opstart

  • Holdundervisning
  • Los Angeles

Om uddannelsen

Los Angeles

Sprogrejse: Lær engelsk i Los Angeles

Los Angeles - Lad drømmene blive til virkelighed i mulighedernes by!

​Alt hvad der sker i USA, sker altid i Los Angeles først. Taler vi om glamour, mode, kunst eller det amerikanske køkken, er Los Angeles byen hvor fremtiden tager form. Her finder man selvfølgelig også forstaden Hollywood, som er underholdningshovedstaden over dem alle. Det er her, hvor de fleste film og tv-shows bliver optaget, og hvor mange af de kendte stjerner bor, leger og boltrer sig. Los Angeles er en multikulturel, anarkistisk og sprudlende by, som aldrig sover.​

Los Angeles er beliggende på USA’s vestkyst, i staten Californien, ”The Golden State”, som kom på alles læber, da man her i år 1848 fandt store guldfund. Byen er hjemsted for ca. 4 millioner indbyggere, men tager man forstæderne med, kommer man op på mere end 16 millioner mennesker. Los Angeles er USA’s andenstørste by efter New York.

Los Angeles byder på alt, hvad hjertet kan begære uanset hvilken forstad man vælger at besøge, vil der være utallige oplevelser og seværdigheder at vælge imellem. Over 140 forskellige nationaliteter er samlet i én by, og dette skaber en vis sammensmeltning af kulturer og er noget af en oplevelse for de besøgende. Los Angeles byder på små hyggelige og meget forskelligartede bydele som Chinatown, Little India, Koreatown, Thaitown, Little America og Little Ethiopia. Hver bydel har naturligvis sin helt egen atmosfære og charme, som er værd at udforske.

Mekka for shoppingelskere

Los Angeles er desuden et mekka for shoppingelskere, så holder man af at få kreditkortet til at gløde, og det er uanset hvilket prisleje man går efter, er der rig mulighed for at få sin lyst styret. Skal det være rigtig dyrt er Rodeo Drive stedet. Er man til strand, er Venice Beach et oplagt sted at besøge, som er en lang strandpromenade der løber parallelt med stranden, og som er kendt for at være stedet, hvor de kreative og kunstneriske holder til. Det er et vibrerende område, hvor man ser bodybuildere spille med musklerne, og skatere komme susende på deres skateboards, imens der spilles basketball på banen ved siden af.

Los Angeles byder på et hav af oplevelser og muligheder for alle. Man kan fx fremhæve kendte seværdigheder som filmbyen “Universal Studios”, hvor man hvivles ind i en filmverden af monstre, dinosaurusser, jordskælv og eksplosioner. Disneyland og Sunset Boulevard eller “The Strip”, som amerikanerne kalder det, er den berømte strækning, hvor man finder natklubber, stand-up scener og luksuriøse hoteller.
Los Angeles, som bliver kaldt for” Englenes by”, byder ligeledes på en stor del af de bedste og mest anerkendte universiteter i USA, og hér er rig mulighed for at udleve den amerikanske drøm.

Alt i alt er Los Angeles den ultimative destination for en sprogrejse for dig, der drømmer om at opleve byen, hvor alting sker og begynder!

Info

Aldersgrænse: 14-17 år.
Sprog: Engelsk
Indlogering: Kollegium

Ansøgning og adgangskrav

Aldersgrænsen for denne sprogrejse er 14-17 år. 

Pris

Kontakt for pris. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse - Lær engelsk i Los Angeles
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EuroStudy
​Amager Strandvej 392
2770 Kastup

Velkommen til EuroStudy International!

EuroStudy International er en 100% dansk organisation, som siden 1996 har beskæftiget sig med at sende unge mennesker på ophold i udlandet. Vores mission er at fremme unges kulturelle og sproglige forståelse samt give dem en faglig ballast til deres...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret