Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Sprogkursus - Engelsk i Sydney

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Sydney

Video

   

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær engelsk på sprogskole i Sydney

Lær engelsk Down Under på sprogskole i Sydney

Tag dit engelsk kursus i Australien, bare få skridt fra det ikoniske operahus i Sydney og Rocks District med de mange caféer, restauranter og barer. Fra EF's sprogskole er Sydney Harbour Bridge det første, som du ser, når du træder ud af døren. Du er derfor i første parket til de gyldne strande og det klare blå vand, der omgiver Sydney.

På EF Sydney danner en nyrenoveret historisk bygning, med frilagte murstensvægge lige ved Circular Quay, rammen for dit engelsk kursus. Når du ikke er på skolebænken er der tid til at surfe ved Manly og Bondy Beach, spise nudler i chinatown, store kulturoplevelser i byens koncertsale eller bare til at gå på opdagelse med dine nye venner. I weekenderne har du chancen for at tage på camping i The Outback eller snorkle ved The Great Barrier Reef.  

Få et skræddersyet engelsk kursus i Sydney

Rejser du til Australiens mest besøgte by med EF, kan du vælge mellem alt fra skræddersyede engelsk kurser på sprogskolen i Sydney til eksamensforberedende hold, der bl.a. klæder dig på til at tage en videregående uddannelse i Australien. Drømmer du om at arbejde med turisme, marketing eller finans i Sydney? Kombinér dit engelsk kursus med et praktikophold eller tag et kursus i forretningsengelsk:

  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelsk kursus efterfulgt af 12 ugers praktik)
  • EF Forretningsengelsk (32 lektioner om ugen med fokus på forretningsengelsk)
Du vil med garanti stige et kursusniveau hver sjette uge, og du kan starte, når det passer dig. Der begynder nemlig nye hold hver mandag året rundt, og du har mulighed for at være på sprogskole i Australien fra to uger til 52 uger. Kontakt EF allerede i dag og få hjælp til at skræddersy et engelsk kursus i Sydney, der matcher dine drømme og behov. 

Indkvartering

Bo lokalt under dit engelsk kursus i SydneyPå EF's sprogskole i Sydney kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie 

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Sydney. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie 

Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Park Lodge: Ensuite enkelt-/to-/tre-/firemandsværelser. Delte faciliteter. Halvpension. 30 minutters bus kørsel fra EF skolen. Mulighed for tøjvask og WiFi på stedet.

Urbanest: Lejligheder for studerende med en suite enkeltmandsværelser. Studerende sørger for egen mad. 15 minutters gågang til EF skolen.

Udfyld formularen neden for, hvis du er interesseret i at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Australien.

Eksamen og diplom

Studerende, på EF engelsk kurser, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer du har gennemført, hvilke karakterer du har fået samt dit indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Sydney

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Sydney endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Du vil måske også være interesseret i: