Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Dublin

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Dublin

Video

   

Om uddannelsen

Lær engelsk i Dublin med EF

Tag et engelsk kursus i Dublin

Vil du opleve den irske kultur og lære engelsk flydende, så er et ophold på EF Education First sprogskole i Irland lige dig. Vi tilbyder professionel undervisning i engelsk på alle niveauer i den stolte hovedstad Dublin. En fjerdedel af Irlands befolkning bor i Dublin, og her kan du opleve én af Europas mest imødekommende nationer. Du får et engelsk kursus, som giver dig store fordele, hvis du vil læse videre i Irland eller et andet sted i udlandet.

Mens du tager et engelsk kursus i Dublin har du rig mulighed for at opleve de små fine irske landsbyer og idylliske landskaber, og tage på sightseeing ved de dramatiske kyststrækninger. I Dublin løber River Liffey med de frodige haver i St. Stephen's Green og de små byhuse langs bredden. Nyd en Guinness i det skønne område Temple Bar, og tag til hundevæddeløb, som er en af Dublin indbyggernes store hobbier. Du får en oplevelse for livet uanset, om du tager et engelsk kursus i to uger eller tager afsted et helt år.

Lær engelsk i Irland i en kendt universitetsby

Dublin er Irlands kulturelle, politiske og forretningsmæssige hovedstad. Byen er også en international universitetsby og hjemsted for flere universiteter med det ansete Trinity College i spidsen. Hos EF starter der nye engelsk kurser hver mandag året rundt, hvor du kan vælge imellem:

  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)

Med et engelsk kursus i Dublin får du rig mulighed for at lære om den keltiske kultur og øve dit engelske med de lokale irere. EF Education First holder til i centrum af Dublin i et renoveret georgiansk byhus med udsigt til Fitzwilliam Square og bare 10 minutters gang til Temple Bar området, Trinity College og St. Patrick’s Cathedral

Kontakt EF Education First allerede i dag og hør om dit ophold på vores sprogskole i Dublin!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo på kollegie i Dublin eller i værtsfamiliePå EF's sprogskole i Irland kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Dublin. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for, hvis du er interesseret i at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Dublin.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser EF engelsk kurser, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer du har gennemført, hvilke karakterer du har fået samt dit indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Maja
(5)
Jeg var sommeren 2016 på sprogkursus med EF i Bublin. Mit mål var, at blive bedre og mere flydende i mit engelsk. EF gjorde dette muligt for mig! Det var lærerigt, sjovt og spændende på samme tid. Skolen var så godt koordineret, med dygtige undervisere og et fedt og energisk aktivitetsteam! Jeg fik venner fra udladet, jeg stadig snakker med den ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Dublin

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Maja, 19 år, Sprogskole i Dublin

"Jeg fik snakket massere af engelsk. Både på skolen, men også i fritiden og hjemme ved min værtsfamilie. Jeg var den eneste fra Danmark og var derfor nødsaget til at snakke engelsk, fra jeg stod op til, jeg gik i seng, hvilket faktisk var ret fedt."

Læs mere