Find din spansk sprogrejse

Qué bonito es ver la lluvia y no mojars

Har du altid drømt om at lære spansk? Har du måske fået smag for sproget og lært det grundlæggende på ferier i Spanien eller haft spansk som andet fremmedsprog i gymnasiet?
Viser 1-8 af 8
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-8 af 8

Lær spansk og oplev verden på sprogrejse

Er du klar til et udlandseventyr, der giver dig venner og oplevelser for livet samtidig med, at du bringer dine evner til at tale og skrive spansk til et helt nyt niveau? Så er et spanskkursus på sprogskole i Spanien eller Sydamerika måske noget for dig. Uanset om du er nybegynder, der måske lige ved, hvordan du siger "Yo no habló español", eller allerede kan begå dig på sproget, vil du med garanti opleve, at du rykker dig sprogligt i rekordfart under opholdet.

Samtidig møder du andre unge fra hele verden, der ligesom du er sultne efter at lære et af verdens mest talte sprog. Sammen kommer I til at opleve en spændende del af verden, der byder på sol, fantastisk arkitektur og meget mere. Læs med og opdag dine fordele ved at investere i en spansk sprogrejse.

Tag et kursus i spansk på sprogskole 

Hvorfor skal jeg vælge en sprogrejse med spansk?

Spansk har en solid position som verdenssprog. I dag bliver sproget talt som modersmål af flere end engelsk, og det er kun overgået af kinesisk. Stærke sproglige kompetencer i spansk åbner derfor døre for dig, der vil ud i verden.

Vælger du at investere i en sprogrejse, får du meget mere end et sprogkursus i spansk. Du får mulighed for at komme helt tæt på kulturen, og du lever med sproget døgnet rundt. Det giver dig mulighed for at booste både din kulturelle forståelse og evne til at tale og forstå spansk, som det bliver talt af lokalbefolkningen.

Hvor kan jeg lære spansk på sprogskole i udlandet?

Flamenco, tyrefægtning, Gaudi, palmer - hvad forbinder du med Spanien? Der er destinationer og  for enhver smag for dig, der vil på spansk sprogrejse. Du kan vælge mellem alt fra storby til strand i både Spanien og Sydamerika. Vælg for eksempel mellem sprogskoler i:

  • Barcelona
  • Madrid
  • Malaga
  • Costa Rica
  • Argentina
  • Mexico

Det er bare nogle af mulighederne. Klik dig videre i oversigten længere oppe på siden og læs mere om de forskellige destinationer og spanskkurser.

Hvordan vælge jeg det rette spanskkursus for mig?

Du kan rejse afsted på sprogskole i udlandet hele året. Derudover har du mulighed for at vælge mellem spanskkurser med en varighed af alt fra to uger til et helt år med undervisning på fuldtid eller deltid. Sammen med de mange forskellige destinationer giver det dig mulighed for at skræddersy en spansk sprogrejse til dine behov og ønsker.

De fleste sprogrejsearrangører gennemfører en sprogtest før afrejsen eller i begyndelsen af forløbet. På den måde kan de afdække dit niveau og tilbyde dig et spanskkursus, der er designet til at booste dine spansk kompetencer. Sprogtesten bruges også til at inddele holdene, så alle er på det samme niveau fra starten af.

Lyder spansk på sprogrejse som noget for dig?

I oversigten længere oppe på siden kan du klikke dig videre og læse mere om pris og indhold på sprogrejser med spansk fordelt på forskellige sprogrejsearrangører. Her kan du blandt andet få svar på indkvartering, afrejsedatoer, fritidsaktiviteter under opholdet og meget mere. Er der flere muligheder, der lyder som noget for dig? Brug sammenligningsfunktionen og få et hurtigt overblik over op til tre forskellige alternativer.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9