Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i London

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
London

Video

   

Om uddannelsen

Tag et EF sprogkursus i London og lær engelsk

Vælg mellem to EF sprogskoler i London

Med EF har du mulighed for at tage dit engelsk kursus på vores skole i det centrale London. Skolen er en nyrenoveret victorianske bygning i Waterloo kvarteret, hvor du er få minutters gang fra Tate Modern, Covent Garden og Piccadilly Circus med udsigt til London Eye. Her tilbyder EF engelsk kurser og karriererettede programmer i hjertet af det historiske Bloomsbury. Skolen åbnede i juni 2014 og har fokus på studerende fra 16 år og opefter. Skolen har også et særligt fokus på jer som er  +25 år, og som ønsker at optimere dine internationale karrieremuligheder. 

Med et sprogkursus i London får du chancen for at give dine engelsk færdigheder et boost i et globalt centrum for kunst, mode, handel og underholdning. Brug fritiden sammen med dine nye venner fra hele verden. Du kan bl.a. gå i teatret i West End, gå på opdagelse i Covent Garden, snuse rundt i stormagasinerne og designerbutikkerne i Knightsbridge og på Oxford Street eller cirkulere mellem barer og klubber i Notting Hill.

Engelsk kurser i London til ethvert behov

Der er afrejse til London året rundt med kursusstart hver mandag. Det giver dig mulighed for at begynde på dit EF engelsk kursus i London, når det passer dig, og du kan være afsted fra to uger til et år. Samtidig kan du kombinere dit sprogkursus med international erhvervserfaring, eksamensforberedelse eller et karrierefokus.

På EF sprogskolen i London kan du vælge i mellem:

 • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
 • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
 • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
 • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
 • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
 • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelsk kursus efterfulgt af 12 ugers praktik)
 • EF Forretningsengelsk (32 lektioner om ugen med fokus på forretningsengelsk)

På EF sprogskolen i London - Russell Square kan du vælge i mellem:

 • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
 • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
 • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
 • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
 • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
 • EF CBCP

Med vores intensive sprogkursus er der garanti for, at du stiger et niveau hver sjette uge. Live the Language i London - kontakt EF allerede i dag og find det rette engelsk kursus til dig!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Vælg din indkvartering på sprogskole i LondonPå EF's sprogskoler i London kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i London. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i London.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i London

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i London endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Nanna, 16 år, Sprogkursus i London

"Det bedste ved hele turen var, hvordan det overraskede mig, hvor hurtigt man vænnede sig til at snakke engelsk. Der gik ikke mere end et døgn, og så tænkte jeg også på engelsk i stedet for på dansk."

Læs mere