Tag på italiensk sprogrejse

Prego! Mi scusi, Grazie & Ciao!

Drømmer du om at tale italiensk som italienerne selv? Et ophold på sprogskole i Italien er for dig, der vil have sproget og kulturen helt tæt på og et italienskkursus, der adskiller sig fra det, du kan lære på skolebænken hjemme i Danmark. 
Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Rom, Venedig eller Firenze - hvor vil du på sprogskole i Italien?

Drømmer du om lege gondolernes konge for en dag i Venedig, vil du sippe espresso og være storby-chic i Rom eller komme ind i Michelangelos univers i Firenze? Italien byder på store kulturoplevelser fra før og nu. Et sprogskoleophold i Italien er derfor meget mere end et italiensk kursus. Du får også chancen for at suge indtryk til dig og opleve verdensberømte seværdigheder og vartegn som for eksempel:

  • Colosseum, Det Sixtinske Kapel, Trevi-fontænen, Galleria Borghese og Via Condotti i Rom
  • Ponte Vecchio, Uffizi-galleriet, Michelangelo-pladsen og Basilica di Santa Croce i Firenze
  • Gallerie dell'Accademia, San Marco Campanile, Sukkenes Bro og Markuspladsen i Venedig

Her giver dig et hurtigt overblik over, hvordan du kredser dig ind på, hvilken italiensk sprogrejse, der matcher dine drømme og behov. Læs blandt andet mere om valg af kursustype og indkvartering.

Kom tæt på historien på din italiensk sprogrejse

Hvor lang tid kan jeg være på sprogskole i Italien?

Der er sprogrejser til Italien hele året, og du kan være afsted i alt fra få uger til et semester eller et akademisk år. De fleste sprogskoleophold er dog maksimalt af nogle måneders varighed. Dine valgmuligheder afhænger blandt andet af, hvilken kursustype du vælger. Du kan fx vælge imellem:

  • Intensive kurser i italiensk eller individuel sprogundervisning på alle niveauer
  • Kurser i italiensk i kombination med fx gastronomi, business eller kunsthistorie
  • Italiensk kurser målrettet unge, studerende, erhvervsaktive eller andre målgrupper

Derudover afhænger dine valgmuligheder også af dit valg af sprogrejsearrangør og ikke mindst, hvornår på året du gerne vil afsted. I oversigten længere oppe på siden kan du klikke dig videre og læse om specifikke sprogskoler i Italien.

Hvordan er det at lære italiensk på sprogrejse?

Under dit ophold på sprogskole i Italien kommer du ikke alene tæt på lokalbefolkningen og den italienske kultur. Du møder også jævnaldrende fra hele verden, der ligesom du brænder efter at lære italiensk og opleve Italien. Inden afrejsen eller ved opholdets start, gennemfører I typisk en sprogtest. Herefter inddeler sprogskolen jer på hold efter niveau. På den måde kan undervisningen blive skræddersyet til netop dig og dine medstuderende, så I lærer mest.

Når I er væk fra skolebænken, vil der være masser af tid til at udforske byen - på egen hånd og i grupper på arrangerede sightseeingture eller ekskursioner. 

Hvordan bor jeg, mens jeg er på sprogskole i Italien?

Når du er afsted på sprogrejse, kan du ofte vælge i mellem flere forskellige former for indkvartering. Du kan for eksempel vælge at give din oplevelse et ekstra lokalt twist ved at bo som italienerne. Det kan enten være ved en lokal værtsfamilie eller i en lejlighed sammen med andre fra din sprogskole. Nogle sprogrejsearrangører tilbyder også indkvartering på campus eller lignende. Det er derfor op til dig at vælge den indkvartering, der passer dig bedst.

Er du klar til at kaste dig ud i en oplevelse for livet, der giver dig nye muligheder og chancen for forbedre dit italiensk på kort tid? Læs mere om de forskellige sprogskoler i Italien længere oppe på siden.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9