Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Oxford

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Oxford

Video

   

Om uddannelsen

Oplev den akademiske tradition - lær engelsk i Oxford

Engelsk kursus i Oxford - Englands ældste universitetsby

Drømmer du om at opleve campusmiljøet helt tæt på og blive en del af den rige akademiske tradition i Oxford? Med et EF engelsk kursus i Oxford har du chancen. Gå i fodsporene på de mange britiske kongelige, politikere og nobelpristagere, der igennem årene har taget de første spæde skridt i deres karrierer i de majestætiske bygninger fra middelalderen, der er rammen for de dusinvis af colleges, der udgør Oxford-universitetet.

I ægte akademisk stil er EF's sprogskole i Oxford et stort campusmiljø med otte beboelsesblokke og to bygninger med topmoderne undervisningsfaciliteter lige fra de rummelige klasselokaler over biblioteket til de stille studiepladser. På campus finder du også fitnessrum, student lounges og gårdhaver. Når timerne er ovre, er der kort til boghandlerne, caféerne og de traditionelle pubs i centrum af Oxford, hvor byens mange studerende samles.

Få et fleksibelt engelsk kursus i Oxford skræddersyet til dit behov

Med nye hold der starter hver mandag året rundt, et bredt udbud af engelsk kurser og mulighed for at være afsted fra to til 52 uger, er mulighederne mange for dig, der vil studere i engelsk i Oxford med EF. Vælg imellem:

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
  • EF CBCP

Den særlige EF placeringstest inden start og 'progress tracker' er med til at sikre, at du får et engelsk kursus, der er skræddersyet til dig. Sammen med det innovative læringsmiljø er det med til at sikre, at du stiger et niveau hver sjette uge. Er du sulten efter for alvor at prøve kræfter med den akademiske tradition i Oxford, tilbyder EF også akademiske studier lige fra Advanced Diplomas til universitetsforberende programmer for forskellige niveauer.

Vil du studere engelsk i Oxford? Kontakt EF og hør mere om dine muligheder! 

Indkvartering

Vælg din indkvartering i OxfordPå EF's sprogskole i Oxford kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Oxford. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Oxford.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Oxford

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Oxford endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer