Sprogrejse

Sprogkursus - Engelsk i Oxford

EF Education First, i Oxford
Længde
2 - 52 uger
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
2 - 52 uger
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Oplev den akademiske tradition - lær engelsk i Oxford

Engelskkursus i Oxford - Englands ældste universitetsby

Drømmer du om at opleve campusmiljøet helt tæt på, og blive en del af den rige akademiske tradition i Oxford? Med et EF engelskkursus i Oxford har du chancen. Gå i fodsporene på de mange britiske kongelige, politikere og nobelpristagere, der igennem årene har taget de første spæde skridt i deres karrierer i de majestætiske bygninger fra middelalderen, der er rammen for de dusinvis af colleges, der udgør Oxford-universitetet.

I ægte akademisk stil er EF's sprogskole i Oxford et stort campusmiljø med otte beboelsesblokke og to bygninger med topmoderne undervisningsfaciliteter lige fra de rummelige klasselokaler over biblioteket til de stille studiepladser. På campus finder du også fitnessrum, student lounges og gårdhaver. Når timerne er ovre, er der kort til boghandlerne, caféerne og de traditionelle pubs i centrum af Oxford, hvor byens mange studerende samles.

Få et fleksibelt engelskkursus i Oxford skræddersyet til dit behov

Med nye hold der starter hver mandag året rundt, et bredt udbud af forskellige kursustyper og mulighed for at være afsted fra to til 52 uger, er mulighederne mange for dig, der vil studere i engelsk i Oxford med EF. Vælg imellem:

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelskkursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)

Den særlige EF placeringstest inden start og 'progress tracker' er med til at sikre, at du får et engelskkursus, der er skræddersyet til dig. Sammen med det innovative læringsmiljø er det med til at sikre, at du stiger et niveau hver sjette uge.

Vil du studere engelsk i Oxford? Kontakt EF og hør mere om dine muligheder! 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Vælg din indkvartering i OxfordPå EF's sprogskole i Oxford kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsmuligheder: 

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Oxford. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Campus Bo side om side med studerende fra mere end 100 lande. På campus er der trådløst internet, sportsfaciliteter, cafeteria, lounge og alt andet, du skal bruge for at få den fulde oplevelse af det britiske campusliv. Du får halvpension inkluderet i prisen. 

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Oxford.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Engelsk i Oxford
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EF Education First

Oplev verden med EF - kombinér sprog med rejseoplevelser i udlandet

Ønsker du at styrke dine sprogkompetencer, samtidig med at du får en kulturel forståelse og et internationalt netværk? Så er EF Sprog i udlandet noget for dig.Med mere end 50 års erfaring, ved vi, at du lærer bedst ved at...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet