Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Brisbane

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Brisbane

Video

   

Om uddannelsen

Tag på EF sprogskole i Brisbane og lær engelsk

Lær engelsk i Brisbane - Porten til den australske guldkyst 

Drømmer du om et engelsk kursus i Australien? Rejs med EF på sprogskole i Brisbane - Australiens mest imødekommende by. Oplev den ægte "laid-back aussie style" i det subtropiske klima i solskinsstaten Queenslands hovedstad. Her er du ikke langt fra Great Barrier Reef, eucalyptus- og mangrove skove på Fraser Island og nogle af de bedste surfmuligheder i Australien. Der er masse at lave, om du er på stranden eller følger dit engelsk kursus.

Et par minutters gang fra strandene, Brisbane River, det hippe natteliv og de mange trendy shoppingmuligheder i centrum finder du EF's sprogskole i Brisbane. Her venter rummelige klasselokaler og moderne computerlaboratorier i en unik renoveret art deco bygning fra 1920'erne på dig. Mellem timerne kan du pleje din kulør på tagterassen eller slappe af sammen med dine nye venner fra hele verden i skolens opholdsrum.

Engelsk kurser i Brisbane med garanti for sproglige fremskridt

Med hele 245 solskinsdage om året i gennemsnit er der næsten garanti for fantastisk vejr, mens du er på sprogskole i Brisbane. Det er dog ikke den eneste garanti EF tilbyder. Med den særlige EF placeringstest, de små hold og innovative læringsmetoder vil du med garanti også stige et kursusniveau hver sjette uge. Vælg mellem følgende engelsk kurser på EF sprogskolen i Brisbane:

  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)

Med startdato hver mandag og ophold fra 2-52 ugers varighed, kan du starte når det passer dig. Kontakt EF allerede i dag og få skræddersyet det ophold på sprogskole i Australien, som du drømmer om!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo lokalt under dit engelsk kursus i BrisbanePå EF's sprogskole i Brisbane kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Brisbane. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for, hvis du er interesseret i at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Australien.

Eksamen og diplom

Studerende, på EF engelsk kurser, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer du har gennemført, hvilke karakterer du har fået samt dit indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Brisbane

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Brisbane endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer