Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Sprogkursus - Engelsk i Brisbane

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Brisbane

Video

   

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Tag på EF sprogskole i Brisbane og lær engelsk

Lær engelsk i Brisbane - Porten til den australske guldkyst 

Drømmer du om et engelskkursus i Australien? Rejs med EF til Brisbane - Australiens mest imødekommende by. Oplev den ægte "laid-back aussie style" i det subtropiske klima i solskinsstaten Queenslands hovedstad. Her er du ikke langt fra Great Barrier Reef, eucalyptus- og mangrove skove på Fraser Island og nogle af de bedste surfmuligheder i Australien. 

Et par minutters gang fra strandene, Brisbane River, det hippe natteliv og de mange trendy shoppingmuligheder i centrum finder du EF's sprogskole i Brisbane. Her venter rummelige klasselokaler og moderne computerlaboratorier i en unik renoveret art deco bygning fra 1920'erne på dig. Mellem timerne kan du pleje din kulør på tagterassen eller slappe af sammen med dine nye venner fra hele verden i skolens opholdsrum.

Engelskkurser i Brisbane med garanti for sproglige fremskridt

Med hele 245 solskinsdage om året i gennemsnit er der næsten garanti for fantastisk vejr, mens du er på sprogskole i Brisbane. Det er dog ikke den eneste garanti EF tilbyder. Med den særlige EF placeringstest, de små hold og innovative læringsmetoder vil du med garanti også stige et sprogniveau hver sjette uge. Vælg mellem følgende engelskkurser på EF sprogskolen i Brisbane:

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)

Med startdato hver mandag og ophold fra 2-52 ugers varighed, kan du starte når det passer dig. Kontakt EF allerede i dag og få skræddersyet det ophold  som du drømmer om!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo lokalt under dit engelsk kursus i BrisbanePå EF's sprogskole i Brisbane kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Brisbane. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du er interesseret i at høre mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i Australien.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Sanne Wendel Nielsen
(5)
Min tur til arustalien Brisbane kunne ikke være mere perfekt😆 super fed skole med mega gode lærer og utroligt fedt sammenhold på kollegiet 🙌
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Brisbane

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Du vil måske også være interesseret i: