Find din fransk sprogrejse

Voulez-vous coucher avec moi ce soir?

"Parlez-vous français?" Uanset om du allerede har haft fransk i folkeskolen og måske i gymnasiet, eller du er helt nybegynder, kan en sprogrejse booste din evne til at tale, skrive og forstå fransk i rekordfart. 
Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Lær fransk i Paris, Nice eller Canada på sprogrejse

Drømmer du om at opleve 'Byernes By' og tale flydende fransk i skyggen af Eiffeltårnet? Eller vil du opleve azurblåt hav, eksklusive butikker og slentreture på imponerende promenader i solskinnet ved den franske riviera? Et ophold på sprogskole i Frankrig bringer dig tæt på en unik kultur med verdensberømt gastronomi og arkitektur. Tager du på sprogrejse til Paris kan du foruden Eiffeltårnet opleve toneangivende seværdigheder som:

 • Notre Dame
 • Sacré Coeur
 • Louvre
 • Triumfbuen

Du kan også gå på opdagelse og opleve verdenshistorien gennem kunsten på byens fantastiske museer fra Musée d'Orsay til Pompidou-centret. Det og meget mere venter på dig i Paris. Vælger du derimod at tage på sprogskole i Nice, kan du se frem til en oplevelse for livet ved den franske riviera. Her kan du slentre igennem den gamle by, Vieille Ville, og opleve seværdigheder som:

 • Promenade des Anglais
 • Marc Chagall Nationalmuseet
 • Phoenix Parc Floral de Nice
 • Jardin du Monastere de Cimiez

Paris og Nice er to af de populæreste destinationer for sprogrejser til Frankrig. Nogle arrangører tilbyder også ophold på sprogskoler i andre franske byer såvel som i Canada. Her giver vi dig overblikket over mulighederne for dig, der drømmer om en fransk sprogrejse, hvad enten du er til sol og strand eller storby og kultur.

Drømmer du om at tage på sprogskole i Frankrig?

Hvad får jeg ud af et ophold på sprogskole i Frankrig eller Canada?

Fordelene ved at tage på sprogrejse er mange. Det gælder uanset, om du vil afsted i længere tid som en del af et sabbatår eller er på udkig efter en sommerferie med lidt ekstra. De tre vigtigste er, at du får muligheden for at:

 • Leve med fransk omkring dig 24/7 og rykke dit niveau i rekordfart
 • Møde andre unge, der ligesom du drømmer om at tale flydende fransk
 • Opleve en ny kultur uden filter i Frankrig eller Canada

Du kan rejse afsted hele året og skræddersy såvel varighed som indhold af dit franskkursus til dine ønsker og behov. Du gennemfører som regel en fransktest inden afrejsen, eller når du ankommer på sprogskolen. Med afsæt i resultatet kan sprogskolen sammensætte hold, der matcher niveaumæssigt. Det er også din garanti for, at du får et franskkursus, som udvikler dig sprogligt på alle plan.

Hvilken sprogrejse med fransk er det rigtige valg for mig?

Når du har valgt destination og ved, hvor lang tid du kan være afsted, har du taget de første vigtige skridt på vejen til at finde en fransk sprogrejse, der matcher dine drømme og ambitioner. Det næste, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilken type franskkursus du har brug for. Vælg fx imellem:

 • Individuel franskundervisning
 • Intensivt fransk sprogkursus
 • Eksamensforberedende forløb i fransk

Sidst men ikke mindst er der stor forskel på indkvartering afhængigt af dit valg af sprogrejsearrangør. Nogle tilbyder privat indkvartering ved lokale værtsfamilier, mens andre tilbyder, at du kan bo sammen med andre unge på sprogrejse på campus eller i lejligheder i lokalområdet. Du kan ofte vælge imellem flere indkvarteringsmuligheder.

Er du klar til at kaste dig ud i en oplevelse for livet, der giver dig nye muligheder og chancen for forbedre dit fransk på kort tid? Klik dig videre i oversigten længere oppe på siden og læs mere om, hvad de forskellige sprogskoler i Frankrig og Canada kan tilbyde.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9