Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Cape Town

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Cape Town

Video

   

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i Cape Town

Tag et engelsk kursus i Cape Town - Sydafrikas perle

Vil du opleve Sydafrikas smukke natur og dyreliv og samtidig lære engelsk flydende der, hvor den vilde skønhed mødes med moderne skyskrabere og farvestrålende byhuse i Afrikas mest moderne og multikulturelle by? Med et EF engelsk kursus i Cape Town får du det hele. Vælg mellem sprogkurser fra 2 til 52 ugers varighed med start hver mandag året rundt. Via det særlige praktikprogram får du international erfaring i landets voksende vinundustri.

Sprogskolen i Cape Town ligger i en bygning i kolonistil tæt på Taffelbjerget, hvide sandstrande på Camps Bay og butikker i Long Street. Her er der trådløst internet overalt, rummelige undervisningslokaler og plads til at slappe af i haven med eget grillområde eller opholdsstuen mellem timerne. I fritiden kan du tage på dyresafari i bushen, besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet, surfe i bølgerne i Det Indiske Ocean. Mulighederne er mange.

 

Dine muligheder på sprogskole i Cape Town

Allerede inden du starter på dit EF engelsk kursus gennemfører du en placeringstest. Det er din garanti for et kursus i engelsk, der er skræddersyet til dit niveau og vil hjælpe dig til at forbedre dine engelsk færdigheder i rekordfart. Det gælder uanset om du vælger et sprogkursus eller kombinerer med praktik eller en Cambridge eksamen:

  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelsk kursus efterfulgt af 12 ugers praktik)

Kontakt EF Education First allerede i dag og hør mere om engelsk kursus i Sydafrika på sprogskolen i Cape Town!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo på kollegie eller hos en værtsfamilie i Cape TownPå EF's sprogskole i Cape Town kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Cape Town. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Cape Town.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget.

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Cape Town

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Cape Town endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer