Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Sprogkursus - Engelsk i Cape Town

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Cape Town

Video

   

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i Cape Town

Tag et engelskkursus i Cape Town - Sydafrikas perle

Vil du opleve Sydafrikas smukke natur og dyreliv, og samtidig lære engelsk flydende der? Det får du mulighed på vores EF skole i Cape Town, hvor den vilde skønhed mødes med moderne skyskrabere og farvestrålende byhuse i Afrikas mest moderne og multikulturelle by. Med et EF engelskkursus i Cape Town får du det hele. Vælg imellem sprogkurser fra 2 til 52 ugers varighed med opstart hver mandag året rundt. Via det særlige praktikprogram kan du få international erfaring i landets voksende vinindustri.

EF skolen i Cape Town ligger i en bygning i kolonistil tæt på Taffelbjerget, hvide sandstrande på Camps Bay og butikker i Long Street. Her er der trådløst internet overalt, rummelige undervisningslokaler og der er plads til at slappe af i gårdhaven med eget grillområde. I fritiden kan du tage på dyresafari i bushen, besøge Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet eller surfe i bølgerne i Det Indiske Ocean. Mulighederne er mange.

 

Dine muligheder på sprogskole i Cape Town

Allerede inden du starter på dit EF engelskkursus gennemfører du en placeringstest. Det er din garanti for et kursus i engelsk, der er skræddersyet til dit niveau og som vil hjælpe dig til at forbedre dine engelskfærdigheder i rekordfart. Det gælder uanset om du vælger et sprogkursus eller vores praktikprogram. Her kan de se de muligheder du kan vælge imellem: 

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelskkursus efterfulgt af 12 ugers praktik)

Kontakt EF Education First allerede i dag, og hør mere om engelskkursuser i Sydafrika på sprogskolen i Cape Town!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo på kollegie eller hos en værtsfamilie i Cape TownPå EF's sprogskole i Cape Town kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Cape Town. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i Cape Town.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Jennifa Joseph
(5)
Jeg har rejst til Cape Town med EF, og kan bare sige at det har været en af de bedste rejser jeg har haft! Man møder så mange nye mennesker, og er virkelig overrasket over hvor hurtigt man får venner. Så man skal slet ikke bekymre sig over ikke at få venner, for tro mig, det gør man helt klart. Både skolen og kollegiet er gode til at arranger fæ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Cape Town

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

Du vil måske også være interesseret i: