Lær tysk på sprogrejse

"Du bist böse und knalle mit dem tür". Mærk historiens vingesus, hvor øst møder vest i en af Europas mest spændende storbyer: Berlin. Her finder du historiske seværdigheder, trendy butikker, progressiv undergrundskultur og kulinariske oplevelser til en SU-venlig pris.
Filtrer efter
Tysk
Sprogrejse
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Åbn døre til erhvervslivet med en tysk sprogrejse

Er du klar til en oplevelse for livet, der bringer dit skoletysk til et helt nyt niveau? Tag på sprogskole i Tyskland og lær tysk på en hel anden måde. Du kommer til at leve med sproget og kulturen. Samtidig får du intensiv tyskundervisning, der er skræddersyet til dit niveau og dine ønsker. Det giver dig de bedste muligheder for at komme til at tale og forstå tysk på et helt plan, så du kan begå dig på sproget uden slinger i valsen.

Hvad enten du vil lære tysk, så du kan begå dig i erhvervslivet, du måske drømmer om at flytte til vores naboland mod syd eller du bare vil have et opfriskningskursus, er der en tysk sprogrejse til dig. Her kan du læse mere om mulighederne, og hvordan du finder den rigtige sprogskole for netop dig.

Overvejer du at tage på sprogskole i Tyskland? 

Hvor kan du tage på sprogskole i Tyskland?

Som hovedstad og centrum for nogle af de mest dramatiske begivenheder i det 20. århundrede er Berlin er det oplagte valg for dig, der overvejer at tage på sprogskole i Tyskland. Her kan du blandt andet opleve:

  • Brandenburg Tor
  • Berlinmuren og Checkpoint Charlie
  • Reichstag
  • Under den Linden

Tag også på shoppingtur i KaDeWe ikke langt fra Kurfürstendamm eller gå på opdagelse i verdenshistorien i et af verdens største museumskomplekser, Museumsøen, der er fredet af UNESCO. Her er der alt fra tysk guldalderkunst og græske vaser til templer fra Babylon og egyptiske mumier. Tyskland byder imidlertid på mere end Berlin. Du kan også vælge at tage på tysk sprogrejse til blandt andet München.

Hvordan vælger jeg den rigtige tysk sprogrejse?

Dine valgmuligheder er mange, når du vil på sprogskole i Tyskland. Inden du beslutter dig, skal du tage stilling til:

  • Kursustype - vælg fx individuel sprogundervisning, et intensivt sprogkursus eller eksamensforberedende forløb
  • Indkvartering - bo lokalt ved en værtsfamilie eller bo på campus med andre unge
  • Varighed - tag på sprogrejse fra to uger og op til et akademisk år

Nogle sprogrejsearrangører tilbyder dig at kombinere dit tyskkursus med et praktikophold, mens andre tilbyder sprogrejser til forskellige målgrupper fra helt unge til studerende eller erhvervsaktive. Det giver dig mulighed for at finde en tysk sprogrejse, der matcher dine ønsker og behov. Du vil typisk komme til at gennemføre en sprogtest inden afrejse eller som det første på sprogskolen. På baggrund af resultatet af arrangøren sikre, at du får en tyskundervisning, der rykker dig.

Hvor meget koster det at tage på sprogskole i Tyskland?

Prisen på sprogrejser til Tyskland varierer alt efter varighed og type af sprogkursus. Der kan også være forskelle afhængigt af, hvornår du rejser ud. I oversigten længere oppe på siden, får du et overblik over udvalget af sprogskoler i Tyskland. Klik dig ind på det enkelte og læs mere om pris og dine valgmuligheder. Du kan også vælge at sammenligne flere sprogskoleophold eller kontakte arrangøren for mere information.