Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Eastbourne

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Eastbourne

Video

   

Om uddannelsen

Tag et engelsk kursus i Eastbourne med EF

Start din rejse med at tale flydende engelsk i Eastbourne

Vil du lære engelsk ved en af Englands populæreste kystbyer? På EF's sprogskole i Eastbourne få minutters gang fra både centrum og de fantastiske strande med den historiske Eastbourne Pier. Gå en tur langs klipperne, byg sandslotte eller hvad med at bruge en dag på at sejle i kajak, powerboate eller windsurfe? Der er aldrig langt til nye oplevelser sammen med dine nye venner fra hele verden, der ligesom du vil lære flydende engelsk.

Gå på vores sprogskole , hvor du vil blive undervist i de lyse klasselokaler, vores iLab områder og den store student lounge, mens der i pauserne er tid til at slappe af i den private have.

 

Hvilket engelsk kursus passer dig?

Uanset hvilket niveau du starter på, er der et engelsk kursus i Eastbourne til dig. Foruden de tradtionelle sprogkurser, hvor du med garanti vil stige et niveau hver sjette uge, kan du også få et perfekt afsæt for en fremtid som studerende i England eller kombinere dit engelsk kursus med international erhvervserfaring. Vælg mellem disse EF sprogkurser:

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)

Der starter nye hold hver mandag året rundt, og du kan være afsted fra 2 til 52 uger. Særligt om sommeren vil den blomstrende turistindustri give dig en masse spændende praktikmuligheder.

Er du klar til en oplevelse for livet i en charmerende kystby med en ung, international vibe blot 90 minutters togtur fra London? Kontakt EF allerede i dag og få hjælp til at finde det rette engelsk kursus i Eastbourne for dig. 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo på kollegie eller i værtsfamilie i EastbournePå EF's sprogskole i Eastbourne kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Eastbourne. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Eastbourne.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Eastbourne

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Eastbourne endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer