Sprogkursus - Engelsk i Eastbourne

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Eastbourne

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Tag et engelsk kursus i Eastbourne med EF

Lær at mestre det engelske sprog i Eastbourne

Vil du lære engelsk ved en af Englands populæreste kystbyer? EF's sprogskole i Eastbourne ligger kun få minutters gang fra både centrum og de fantastiske strande med den historiske Eastbourne Pier. Gå en tur langs klipperne, byg sandslotte eller hvad med at bruge en dag på at sejle i kajak, powerboate eller windsurfe? Der er aldrig langt til nye oplevelser sammen med dine nye venner fra hele verden, der ligesom du vil lære flydende engelsk.

Modtag undervisning i lyse klasselokaler, og slap af i den store student lounge i pauserne. 

 

Hvilket engelskkursus passer dig?

Uanset hvilket niveau du starter på, er der et engelskkursus i Eastbourne til dig. Foruden de tradtionelle sprogkurser, hvor du med garanti vil stige et niveau hver sjette uge, kan du også få et perfekt afsæt for en fremtid som studerende i England eller kombinere dit engelskkursus med international erhvervserfaring. Vælg mellem disse EF sprogkurser:

  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelskkursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)

Der starter nye hold hver mandag året rundt, og du kan være afsted fra 2 til 52 uger. Særligt om sommeren vil den blomstrende turistindustri give dig en masse spændende praktikmuligheder.

Er du klar til en oplevelse for livet i en charmerende kystby med en ung, international vibe blot 90 minutters togtur fra London? Kontakt EF allerede i dag og få hjælp til at finde det rette engelskkursus i Eastbourne til dig. 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo på kollegie eller i værtsfamilie i EastbournePå EF's sprogskole i Eastbourne kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsmuligheder. 

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Eastbourne. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen nedenfor og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i Eastbourne.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus - Engelsk i Eastbourne
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Eastbourne

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Eastbourne endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9