Sprogrejse

Sprogrejse - Lær engelsk i Liphook, Hampshire

EuroStudy, i Hampshire
Længde
Efter aftale
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for pris og opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Efter aftale
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for pris og opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for pris og opstart

  • Holdundervisning
  • Hampshire

Om uddannelsen

Hampshire

Lær engelsk i Liphook, Hampshire

Sprogskolen i Liphook

Sprogskolen i Liphook er en fantastisk privatejet skole, hvor børnene får en unik og anderledes oplevelse. Skolen har et meget unikt forhold til de værtsfamilier, som er tilknyttet. Ejeren Philippa tager ofte ud for at besøge og snakke med alle familierne. På denne måde kender hun dem rigtig godt, hvilket også sikrer en enorm kvalitet hos alle værtsfamilierne. Du bliver en stor del af den familie, som du bliver placeret hos.

Summer program

Sprogskolen i Liphook, Hampshire har eksisteret i mere end 50 år. Med en masse erfaring engagement fra skolens medejer, giver denne skole en utrolig sikker og meget hjemmelig følelse. Hvor der er masser af tid, til at fordybe sig i det engelske sprog og dens kultur. Skolen har haft stor succes med at inddrage værtsfamilierne, i elevernes læring. Dette giver også en en rigtig god indsigt, i en normal engelsk families liv.  Sprogskolen ligger i den mindre by Liphook, som er en del af Hampshire. Byen har omkring 8.500 indbyggere. Så her har du muligheden, for at komme rigtig tæt på den ægte engelske kultur.

Easter program

Det er også muligt at tage på sprogrejse til Liphook, hampshire uden for sommersæsonen, da skolen i Liphook også tilbyder kurser omkring påske.

Programmet og strukturen på dette kursus, er helt det samme som sommerkurset. forårs programmet, kører fra 28. marts, til 21 april. Du kan selv bestemme, hvor mange uger du vil deltage i programmet.

Aktiviteter og ekskursioner

På dette kursus, vil du blive en stor del af den værtsfamilie, som du skal bo hos. De vil tage dig ind i familien, som en af deres egne. Du vil være med i alle familiens daglige aktiviteter. Dette kan være at gå en tur, eller måske tage med dem på tur til en forlystelses park. Mulighederne er mange, og familierne elsker at have elever med. Ture vil også blive arrangeret sammen med andre elever. Bl.a. bliver der arrangeret aktiviteter som, bowling, svømning, shopping, cykling, roning- og andre generelle sports aktiviteter.

Info

Aldersgrænse: 12-17 år.
Sprog: Engelsk
Indlogering: Værtsfamilie

Ansøgning og adgangskrav

Aldersgrænsen for denne sprogrejse er 12-17 år. 

Pris

Kontakt for pris

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse - Lær engelsk i Liphook, Hampshire
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
EuroStudy
​Amager Strandvej 392
2770 Kastup

Derfor skal du vælge en af EuroStudys sprogrejser

Velkommen til EuroStudy International!EuroStudy International er en 100% dansk organisation, som siden 1996 har beskæftiget sig med at sende unge mennesker på ophold i udlandet. Vores mission er at fremme unges kulturelle og sproglige forståelse samt give dem en faglig...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret