Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Bristol

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Bristol

Video

   

Om uddannelsen

Tag på sprogskole i Bristol

Lær engelsk i Bristol på sprogskole med EF

I Bristol møder maleriske landskaber en farverig lokalhistorie i en by, der gennem de seneste år har udviklet sig til et energisk centrum for kultur og kreativitet ved den britiske vestkyst. Med EF har du chancen for at lære engelsk eller måske forberede dig på at studere eller arbejde i Storbritannien på den historiske Queen Square midt i Bristol, hvor du blot er få minutters gang fra gågaderne omkring Broadmead og det travle Harbor-distrikt.

Vælg dit engelsk kursus i Bristol

Mulighederne er mange for dig, der vil tage et engelsk kursus i Bristol, hvor du med garanti vil komme til at rykke dig sprogligt. Med undervisning på små hold og innovative læringsmetoder, der er skræddersyede til den enkelte elev, vil du stige et niveau hver sjette uge, og du kan vælge mellem engelsk kurser fra 2 uger til 52 uger:

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelsk kursus efterfulgt af 12 ugers praktik)

Der starter nye hold i de nyrenoverede og lyse lokaler i det arkitekttegnede Custom House hver mandag året rundt.

Er du klar til et ophold i Storbritanniens kreative hovedstad og Science City? Kontakt EF allerede i dag og find ud af hvilket engelsk kursus, der passer bedst til dine behov og fremtidsdrømme.

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo på kollegie eller i værtsfamilie i BristolPå EF's sprogskole i Bristol kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Bristol. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Bristol.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Bristol

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Bristol endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer