Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Bournemouth

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Bournemouth

Video

   

Om uddannelsen

Lær engelsk på sprogkursus i Bournemouth

Lær engelsk i Bournemouth - Oplev Englands mildeste klima og bedste strande

På EF's sprogskole i Bournemouth er du bare ti minutters gang fra den berømte Bournemouth Pier, den charmerende victorianske bymidte og 11 kilometer gyldne sandstrande, der har givet byen status som en af Storbritanniens førende kystbyer. Du bliver også en del af en af de mest internationale studenterscener i landet.

Det er ikke tilfældigt, at Bournemouth er en af de mest populære destinationer for EF's sprogkurser. Sprogskolens perfekte beliggenhed midt i et centralt studieområde med internationale caféer, restauranter og pubber lige i nærheden. Her har du de perfekte rammer til at lære engelsk i de nyrenoverede klasseværelser med moderne teknologi,  mens haven med bordtennisborde og plads til at grille er perfekt til afslapning sammen med dine medstuderende fra over 100 lande. 

Hvilket engelsk kursus i Bournemouth passer dig?

Oplevelser og nye venner fra hele verden venter på dig, når du vælger et EF engelsk kursus i Bournemouth. Du kan starte hver mandag året rundt og vælge mellem følgende sprogkurser fra 2 til 52 ugers varighed:

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelsk kursus efterfulgt af 12 ugers praktik)

På alle engelsk kurser er du garanteret, at du stiger et niveau mindst hver sjette uge som resultat af det innovative miks af klasseundervisning og virtuelle redskaber, der er skræddersyet til dit niveau.

Kontakt EF allerede i dag og få hjælp til at finde det rette engelsk kursus i Bournemouth til dig! 

Indkvartering

Vælg mellem to slags indkvartering på din sprogrejsePå EF's sprogskole i Bournemouth kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Bournemouth. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Bournemouth. 

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold vil du modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Bournemouth

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Bournemouth endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer