Katrine Tangvald, tidligere deltager

"Det var sjovt og eksperimenterende, og fantastisk at vi rykkede rundt og lavede ændringer med det samme. På den måde fik jeg faktisk gjort noget ved det i stedet for bare at tale om, hvad god indretning er. Det, vi ændrede i min lejlighed, var skønt. Det var noget jeg havde haft udfordringer med, men ikke havde fået løst, fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre.

Vi ændrede det med det samme, og det virkede bare. Det var generelt meget spændende. Det var meget lærerigt og udfordrende på mange punkter. Det her med at træde ind i mit hjem og tænke anderledes. Man plejer at dømme efter ens egen smag, og nu fik hun os til at tænke på en helt anden måde."Læs mere om IndretningsAkademiet

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med IndretningsAkademiet
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide