Private uddannelser

Indretningskonsulent online

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
9 Lektioner
Pris
16.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
9 Lektioner
Pris
16.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Indretningskonsulent

Bliv indretningskonsulent l Tag din uddannelse til indretningskonsulent online

Er du visuel og kreativt tænkende? Vil du gerne udfolde dig kreativt gennem indretning? Vil du gerne arbejde professionelt med indretning og ønsker at stå stærkest muligt overfor dine kommende kunder? Så har vi uddannelsen til dig.

Om uddannelsen

På uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy kan du studere, når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Under uddannelsen vil du blive klædt på til at kunne drive store og små indretningsprojekter i fremtiden som enten ansat eller selvstændig.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden eller dig, som ønsker at fordybe dig yderligere i din interesse inden for faget.

Med uddannelsen kommer du igennem hele paletten fra grundlæggende designhistorie, materialelære, farvelære, styling, hvordan du møder kunderne i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter, som deler ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på et professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Samtidig er der på studiet indtænkt praksisnære øvelser, således du får mulighed for selv at arbejde med de berørte temaer.

Sådan er uddannelsen opbygget

Uddannelser er opbygget omkring 9 online moduler med hver sit tema og 36 underliggende afsnit.

Modul 1: Stil og trends
Modul 2: Farver
Modul 3: Materialelære
Modul 4: Belysning
Modul 5: Kundens behov
Modul 6: Moodboards
Modul 7: Introduktion til plantegninger
Modul 8: Indretning og styling
Modul 9: Projektering og organisering

Modulerne er bygget op af videolektioner med vores eksperter, materiale til download, praktiske opgaver og refleksionsøvelser, der er udarbejdet unikt til uddannelsen. Hvert modul afsluttes med en online Multiple Choice Test, hvor spørgsmål og svarmuligheder er angivet på forhånd. Disse test er udarbejdet for at give dig mulighed for at stoppe op og reflektere over det faglige indhold på hvert modul. 

På uddannelsen er det konkrete læringsmateriale låst. Det betyder, at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge, du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Du har som studerende altid mulighed for at gå tilbage til tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket indhold. Det er desuden muligt at downloade alt litteratur, der er koblet på uddannelsen. Du har som udgangspunkt adgang til alt materialet fra købsdato og 2 år frem.

Unik studieform og værdiskabende sparring

Uddannelsen er 100% online, hvilket giver dig fuld fleksibilitet over dit studieforløb. Du kan nemlig studere hvor du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. Vores uddannelse bygger i høj grad på selvstudie. Du har selv ansvar for din læring og dit engagement i uddannelsen, men vi står altid til rådighed for sparring før, under og efter dit uddannelsesforløb - og hos Nordic Online Academy er der ingen dumme spørgsmål. Vi vil allerhelst have en tæt dialog med vores studerende. Vi tror på, at det giver det bedste uddannelsesforløb.

Fremtid og karriere

Med uddannelsen får du derfor praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. På uddannelsen bliver du rustet til at kunne arbejde med indretning professionelt, hvad enten det er i private hjem eller for virksomheder.

Hvorfor vælge en online uddannelse hos Nordic Online Academy

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indretningskonsulent online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Hvert modul afsluttes med en test. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været gennem alle moduler, vil der være en afsluttende test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring, du har modtaget.

Pris

Prisen for uddannelsen er DKK 16.500,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 4 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluér skolen!
5/5
Sofie S
24 aug 2023
Jeg giver uddannelsen fem stjerner

Jeg giver uddannelsen fem stjerner, fordi jeg sjældent har oplevet så god service. Selvom man gennemfører uddannelsen alene, så har jeg altid haft en følelse af at have nogen ba...

Vis alt
4/5
Vibeke Ø
03 mar 2023
Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent.

Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent. Kom godt omkring hvad som er vigtigt at forholde sig til ift indretning.

5/5
Jasmin B
02 mar 2023
Super gode videoer/forklaringer.

Super gode videoer/forklaringer. Godt med spørgsmål efter endt modul så man sikre sig forståelse. Virkelig hurtigt svar tilbage man får hvis man har spurgte om spørgsmål eller v...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret