Private uddannelser

Indretningskonsulent online

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
9 Lektioner
Pris
16.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
9 Lektioner
Pris
16.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Om uddannelsen

Indretningskonsulent

Indretningskonsulent

Uddannelsen lanceres i en opdateret version d. 1. december 2023. 
Du har netop nu mulighed for at få hele 30% rabat på uddannelsen, ved køb senest d. 30 november 2023.

Er du visuel og kreativt tænkende? Vil du gerne udfolde dig kreativt gennem indretning? Vil du gerne arbejde professionelt med indretning og ønsker at stå stærkest muligt overfor dine kommende kunder? Så har vi uddannelsen til dig...

Om uddannelsen

På uddannelsen som Indretningskonsulent hos Nordic Online Academy kan du studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Under uddannelsen vil du blive klædt på til at kunne drive store og små indretningsprojekter i fremtiden, som enten ansat eller selvstændig.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden, eller personer som ønsker at fordybe sig yderligere i sin interesse inden for faget.

Med uddannelsen kommer du igennem hele paletten fra grundlæggende designhistorie, materialelære, farvelære, styling og til hvordan du møder kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter, som deler ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Samtidig er der på studiet indtænkt praksisnære øvelser til de studerende, som gennem disse får mulighed for selv at arbejde med de berørte temaer.

Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. På uddannelsen bliver du rustet til at kunne arbejde med indretning professionelt, hvad enten det er i private hjem eller for virksomheder.

Opbygning og struktur af uddannelsen

Uddannelsen er opbygget omkring 9 overordnede moduler og i alt 36 underliggende afsnit.
På uddannelserne er det konkrete læringsmateriale låst. Dette betyder at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Samtidig har du som studerende adgang til at gå tilbage i tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket dette indhold.

Praktisk om uddannelsen

Materiale

På uddannelsen er undervisningsmaterialet bygget op omkring videolektioner, guides til download samt praktiske opgaver til de studerende. Samtidig afsluttes hvert modul med en kort online test, hvorefter det efterfølgende modul automatisk aktiveres ved godkendt test.
Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Spørgsmål & sparring under studiet

Uddannelsen bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Til gengæld får du et super fleksibelt uddannelsesforløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker. Samtidig er vi ved dig både før, under og efter dit uddannelsesforløb - hvor vi stiller os til rådighed på både chat, mail og telefon.

Ansøgning og adgangskrav

Der findes ingen krav til deltagernes tidligere erhvervserfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du har ønske og ambition om at arbejde med indretning professionelt i fremtiden. 

Eksamen og diplom

Da uddannelsen er opbygget omkring praksisnært materiale, samt da indretning er en sjov størrelse hvor der ikke altid findes et konkret facit, så er der på uddannelsen ikke indtænkt en afsluttende eksamen for de studerende.
Under uddannelsen vil du som afslutning på hvert modul blive mødt af en kort online test, som skal bestås korrekt før det efterfølgende modul åbnes op.

Når alle 9 moduler er bestået, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Pris

Pris & opstart

Prisen for uddannelsen (inkl. alle undervisningsmaterialer) er 16.500 kr. inkl. moms.
Der kan ved tilmelding betales med betalingskort eller bankoverførsel. Samtidig tilbydes mulighed for delbetaling via ekstern samarbejdspartner.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen indenfor 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Rabat

Du har netop nu mulighed for at få hele 30% rabat på uddannelsen, ved køb senest d. 30 november 2023.
Den nye pris er 11.550,00 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indretningskonsulent online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,5

Baseret på 4 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Sofie S
24 aug 2023
Jeg giver uddannelsen fem stjerner

Jeg giver uddannelsen fem stjerner, fordi jeg sjældent har oplevet så god service. Selvom man gennemfører uddannelsen alene, så har jeg altid haft en følelse af at have nogen ba...

Vis alt
4/5
Vibeke Ø
03 mar 2023
Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent.

Har fået et godt indblik i hvad man skal tá højde for som konsulent. Kom godt omkring hvad som er vigtigt at forholde sig til ift indretning.

5/5
Jasmin B
02 mar 2023
Super gode videoer/forklaringer.

Super gode videoer/forklaringer. Godt med spørgsmål efter endt modul så man sikre sig forståelse. Virkelig hurtigt svar tilbage man får hvis man har spurgte om spørgsmål eller v...

Vis alt
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget.Hos Nordic Online Academy kan...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret