Indretningskonsulent online

Nordic Online Academy
Du har adgang til uddannelsens materialer i 2 år fra købsdato.
15.000 DKK inkl. moms
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
01-03-2023

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Indretningskonsulent

Indretningskonsulent

Er du visuel og kreativt tænkende? Vil du gerne udfolde dig kreativt gennem indretning? Vil du gerne arbejde professionelt med indretning og ønsker at stå stærkest muligt overfor dine kommende kunder? Så har vi uddannelsen til dig...

Om uddannelsen

Med uddannelsen som indretningskonsulent hos Nordic Online Academy, vil du blive klædt på til at kunne drive store og små indretningsprojekter i fremtiden, som enten ansat eller selvstændig.

Uddannelsen er for dig, som ønsker at arbejde professionelt med indretning i fremtiden, eller personer som ønsker at fordybe sig yderligere i sin interesse inden for faget.

Med uddannelsen kommer du igennem hele paletten fra grundlæggende designhistorie, materialelære, farvelære, styling og til hvordan du møder kunden i øjenhøjde og giver dem den bedst mulige rådgivning ud fra deres behov og ønsker. 

Da indretning er en sjov størrelse, hvor der sjældent er et facit, bygger uddannelsen i høj grad på praksisnær læring fra vores eksperter, som deler ud af deres erfaringer fra arbejdet med indretning på professionelt niveau og i mange forskellige sammenhænge. Med uddannelsen får du derfor virkeligheds- og praksisnær læring og kompetencer, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at kunne stå på egne ben med dine egne kunder i fremtiden. På uddannelsen bliver du rustet til at kunne arbejde med indretning professionelt, hvad enten det er i private hjem eller for virksomheder. 

Opbygning og struktur af uddannelsen

Uddannelsen består af 10 moduler og du lærer blandt andet om forskellige stildesigns, farvekoder, belysning, styling og projektering. 

Praktisk om uddannelsen

Materiale

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Support under uddannelsen

Selvom uddannelserne er 100% online on-demand forløb betyder det ikke, at du ikke kan stille de spørgsmål, du måtte have undervejs. Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen er privat, hvorfor din uddannelsesmæssige baggrund ikke er relevant. 

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har modtaget. 

Pris

Priser og betaling

Prisen for uddannelsen er 15.000 kr. inkl. moms. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Dette sker helt automatisk i betalingsprocessen. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Indretningskonsulent online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Nordic Online Academy

Ferskenvej 43
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Indretningskonsulent online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Indretningskonsulent online endnu. Bliv den første!
Åbent hus
februar 2023
ma
ti
on
to
fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12