Vis studentum.dk som: Mobile

Akupunktur uddannelsen

København & Aarhus Akupunkturskole
2,5 år
79.900 DKK Momsfri
Dansk
Nej
Deltid
Private uddannelser
Startdato
København
13.-14. august 2020  (Dansk)
Århus
23. oktober 2020  (Dansk)

Video

Om uddannelsen

Akupunkturuddannelse på højeste niveau i Danmark

København & Aarhus Akupunkturskole tilbyder en uddannelse med personlig udvikling og stærke faglige kompetencer.

Skolens formål og speciale

Formålet med skolens akupunkturuddannelse, er at uddanne dig til akupunktør med en dyb forståelse af akupunktur og klassisk kinesisk medicin.

Specielt for denne skole er, at du lærer at omsætte tegn og symptomer til relevante og specifikke behandlinger specielt tilpasset den enkelte person. Du bliver dermed stærk i at omsætte teori til klinisk praksis, hvilket er nødvendigt, når du efterfølgende står ved briksen, og skal hjælpe folk i krise på grund af fysiske og psykiske udfordringer og sygdomme.

Du lærer ligeledes at sammensætte vestlig og østlig medicinsk tankegang og bygge bro mellem disse forskellige tankegange. Det betyder, at du forstå akupunkturen fra flere vinkler, og samtidig gøre dig forståelig overfor dine kommende klienter og sundhedsfaglige kolleger.

Underviserne

Du får nogle af landets (og udlandets) mest erfarne og kompetente undervisere, der på en inspirerende og levende måde formår at omsætte teoretisk stof til noget der er praktisk anvendeligt.

Undervisning

Uddannelsens indhold

Uddannelsen er sammensat så du oplever god variation mellem at sidde og modtage information, og samtidig være deltagende i et aktivt indlæringsmiljø. Uddannelsen er sammensat efter de højeste standarder og lever op til kravene fra foreningen Praktiserende Akupunktører og den Europæiske akupunkturorganisation ETCMA. Uddannelsen er naturligvis RAB godkendt.

Uddan dig til akupunktør i hjertet af København og Aarhus

Vi har hvert år mange tilmeldinger på holdene og tendensen er, år for år, at holdene bliver fyldte længere tid inden uddannelsesstart. Du er derfor sikret uddannelsesstart, og det anbefales, at du er god tid ansøger om optagelse og booker en tid til et personligt møde. 

Skolen er én af de få i Danmark der lever op til ETCMA-niveau (europæisk akupunkturstandard), og dermed er uddannelsen også godkendt af de danske akupunkturforeninger Danske Akupunktører samt Praktiserende Akupunktører. For dig vil det betyde, at du kan blive optaget i disse foreninger efter endt uddannelse, du kan RAB-registreres og at du er sikret en uddannelse på højeste faglige niveau i Danmark. 

Et sikkert valg af skole

Nogle af vores kommende studerende er på forhånd helt sikre på, at det er akupunktur de skal studere og akupunktør de skal uddanne sig til. Andre går og overvejer muligheden at blive akupunktør, og søger måske samtidig andre skoler og relaterede sundheds- og behandleruddannelser.

Uanset om du er i den ene aller anden gruppe, anbefaler vi, at du kommer forbi skolen til et personligt møde eller et åbent hus arrangement, og får en snak med os om uddannelsen, dens indhold og hvilke muligheder der giver. Du kan også komme forbi til en skoledag, og se hvordan vi underviser, og få en snak med de andre studerende.

Når du henvender dig til skolen, booker vi et personligt møde, så du kan være ordentligt informeret inden du tager den endelige beslutning om at søge optagelse på uddannelsen. Det anbefales at du i god tid ansøger om optagelse. På hjemmesiden kbh-aku.dk kan du læse mere om optagelseskravene.

Vi har typisk mellem 10-12 på holdene hvilket giver et personligt indlæringsmiljø med god tid til at supervisere den enkelte når der nåles.

Holdene fyldes efter først-til-mølle-princippet og har du nogen spørgsmål om tilmelding og opstart, er du meget velkommen til at kontakte skolen på kbh-aku.dk.

Uddannelsens længde og undervisningstid

Uddannelsen varer 2,5 år og du møder fysisk op til undervisning én hverdag hver 14. dag. Derudover er der i gennemsnit 4-5 weekender om året. Det svarer til at du sammenlagt går i skole 75 dage. Derudover skal regne med en forberedelsestid på cirka en time om dagen.

Klinisk praksis

Akupunktur er et håndværk, eller nærmere et kunsthåndværk, og derfor kræver det meget træning med palpering af punkter og nåleteknik. Derfor er der til hver undervisning indlagt praktisk træning, og hele uddannelsen indeholder 400 timers klinisk praksis. Dette foregår fortrinsvis på skolen med de andre studerende og i skolens elevklinik, hvor der trænes på folk udefra under supervision af skolens dygtige kliniske supervisorer. De sidste timers kiggepraktik kan tages på en af de klinikker skolen samarbejder fordelt over hele landet.

Praksis

Højt gennemsnit og stærk motivation og lyst

Skolen har et meget højt gennemsnit til de landsdækkende eksaminer, og samtidig en lav dumpeprocent, hvilket er et udtryk for den motivation og lyst til faget som undervisere og studerende sammen får skabt.

Dermed er du rigtig godt rustet til at møde de faglige udfordringer der opstår i klinikarbejdet som akupunktør, når du har afsluttet studiet med en skriftlig og praktisk eksamen.

Akupunktur som dit primære erhverv

Som bruger af akupunktur kan man få dækket omkostninger til behandling fra Sygeforsikringen Danmark samt private sundhedsforsikringer, men ikke fra den offentlige sygeforsikring (altså via dit sundhedskort). Uddannelsen er privatfinansieret og ikke SU berettiget, da skoler i Danmark ikke er underlagt et universitet. De politiske strømme går i retning af en godkendelse af akupunktur indenfor få år, og når den kommer, står du bedst med en uddannelse fra denne skole, da kortere uddannelser og kurser ikke vil blive godkendt. Med diplom som akupunktør fra denne skole er du sikret det højeste uddannelsesniveau i Danmark, og dermed sikret en fremtid som udøvende akupunktør som dit primære erhverv.

Vores studerende om uddannelsen:

"Akupunkturskolen er en meget ambitiøs skole med en ydmyg og levende tilgang til akupunkturen, og er præget af deres entusiastiske og meget dygtige undervisere."

“Super gode undervisere – med humor glider alt lettere ind. Det er fedt at mærke passionen hos underviserne.”

Master Class videreuddannelse

Som den eneste skole i landet tilbyder vi en Master Class overbygning til akupunkturuddannelsen. Du kan vælge om du vil videreuddanne dig i Akupunktur eller i Kinesisk urteterapi. Læs mere om Master Class på kbh-aku.dk.

Master pulse

Andre kurser på skolen

Skolen tilbyder en lang række kurser, temadage og foredrag, og du kan holde dig orienteret ved at tilmelde dig nyhedsbrevet og desuden holde dig orienteret via skolens kursuskalender på kbh-aku.dk.

Som eksempel holder vi kurser i:

  • Vestlig Medicinsk Akupunktur (læs mere her på Studentum)
  • Kinesisk urteterapi
  • Kosmetisk Akupunktur (læs mere her på Studentum)
  • Ansigtsakupunktur og diagnose
  • Elektro-akupunktur

Ansøgning og adgangskrav

For at tage en akupunkturuddannelsen er det påkrævet at du tager:

  • 200 timers anatomi og fysiologi
  • 100 timers sygdomslære

Disse kurser kan tages som fysisk undervisning eller online undervisning. Alt efter hvad du foretrækker, bare det er færdiggjort senest et år inde i uddannelsen.

Hvis du har en anden sundhedsuddannelse eller har en anden RAB godkendt uddannelse optages du direkte på akupunkturuddannelsen.

anatomi

Pris

NU HAR VI EARLY BIRD TILBUD PÅ UDDANNELSEN

  • 69.900,- ved betaling af uddannelsen inden uddannelsesstart
  • 74.900,- ved betaling af uddannelsen i 3 rater over det første år
  • 79.900,- (minus depositum) ved betaling i 27 månedlige rater á 2607,-

Spar op til 20.000 ved tilmelding i København inden 1. maj og i Aarhus inden 1. juli.

Prisen dækker

Priserne dækker alle 75 undervisningsdage samt alle obligatoriske lærebøger, nåle- og behandlingsudgifter, administrationsomkostninger samt 368 ud af de 400 timers klinisk praksis. I tillæg du får mulighed for en faglig og personlig udviklingsrejse i et levende og medrivende læringsmiljø og studiefællesskaber med dine fremtidige kolleger.

Det er mulighed for at betale i rater. Kontakt for mere information om pris. 

Bruttolønsordning

Betaling for akupunkturuddannelsen kan omfattes bruttolønsordningen, hvis  din arbejdsgiver indvilger i, at en del af din løn udbetales i form af et gode. Dermed betaler du for uddannelsen inden der trækkes skat af din løn.

Du kan læse mere om bruttolønsordning på Skatshjemmeside.

Få information

 

Kontaktinfo

København & Aarhus Akupunkturskole

Nørre Søgade 27, 1.
1370 København K

 Vis telefonnummer
www.kbh-aku.dk Uddannelsens hjemmeside


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Johnnie Pedersen
(5)
På skolen i København hvor jeg i øjeblikket er elev på akupunkturuddannelsen er der et højt fagligt niveau i et meget rummeligt miljø. Det gør det spændende og sjovt at uddanne sig - og der bliver tilbudt læring på er højt fagligt niveau med super dygtige lærere. Kom og start din personlige rejse i kinesisk medicin og udvid dit syn på verden o...
Vis alt

Hvorfor vælge København & Aarhus Akupunkturskole?

Stærk faglig og personlig udvikling

Akupunkturkurser og uddannelser på allerhøjeste niveau i Danmark

Akupunkturuddannelse med klare erhvervsmuligheder

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akupunktur uddannelsen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: