Kropsterapeut uddannelse (B:A:M Education)

B:A:M Education
2 år
155.625 DKK inkl. moms
Heltid
Private uddannelser
København, Århus
01-11-2023

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

kropsterapeut

B:A:M Education - Kropsterapeut

B:A:M uddannelsen er en uddannelse, hvor du selv udvikler dig i takt med, at du lærer at forstå kroppen og dens historie. Du vil opleve, at du bliver mere bevidst om, hvad din krop fortæller dig og bedre i stand til at passe på dig selv. Uddannelsen er en berigende personlig udvikling, der gør dig i stand til at få det bedste frem i både dig selv og andre.

Som B:A:M kropsterapeut arbejder du med metoder hentet fra zoneterapien, psykologien, psykoterapien, fysioterapien og naturligvis kropsterapien – bl.a. massage, kropsterapeutiske teknikker, pulsering, løsning af låste led, læren om de fem elementer fra kinesisk medicin, medianlære, nervesystemet, hjernens funktion og bevægeapparatet. For nu bare at nævne noget af det, du kommer til at dykke ned i.

Indhold på uddannelsen

På uddannelsen introducerer de dig derfor til de ultimative redskaber fra både etablerede og mere alternative behandlingsformer. Kroppen er nemlig i stand til at helbrede sig selv for mange dårligdomme, hvis vi vel at mærke ikke lader os begrænse som behandlere, men derimod udvider vores værktøjskasse, så den rummer alle de mest effektive metoder. Derfor har de allieret sig med nogle af landets førende eksperter inden for bl.a. psykologi, ernæringsterapi, yoga, meditation, zoneterapi, fysioterapi og kunsten at bruge vores hænder til at mærke låste led, blokeringer og spændinger i kroppen.

Med en så omfattende værktøjskasse i hånden vil du ikke alene få et solidt fundament, der giver dig mulighed for kompetent at behandle alt fra dårlig ryg, nakkeproblemer og ledsmerter til stress, livstilssygdomme og et overbelastet nervesystem. Du får samtidig friheden til at tænke ud af boksen og gå nye veje i din behandling. En B:A:M kropsterapeut er derfor både en dygtig håndværker og en innovativ behandler i konstant udvikling. For dine klienters skyld.

Hvordan bliver du en god behandler?

For at blive en dygtig B:A:M kropsterapeut er det vigtigt, at du har en stærk teoretisk ballast kombineret med en masse praktisk erfaring. Uddannelsen veksler derfor mellem teori og praktisk udforskning, hvor i, i begyndelsen bruger hinanden som prøveklude, men allerede i løbet af det første år på uddannelsen kommer du til at arbejde med dine egne klienter, så du får en klar fornemmelse af din fremtid som B:A:M kropsterapeut. Det hele foregår naturligvis under kyndig supervision.

Målgruppe

Til dig, der har lyst til at arbejde med mennesker og gøre en forskel – både for dig selv og ikke mindst for dine klienter. Til dig, der har lyst til at arbejde med bevægeapparatet, hjernen, følelserne, traumerne, nervesystemet, mindsettet og alt det, der gemmer sig i en helt almindelig krop. Og til dig, der er villig til at investere dig selv og din tid med ét primært formål: At blive en behandler, der kan tolke kroppens signaler – og skabe tillid og tryghed, så dine klienter tør mærke efter og give slip.

Pris

Prisen for uddannelsen er:  124.500 KR. 


Indmeldelsesgebyr 10.000 kr.
Undervisningsafgiften betales herefter i fire rater hvert halve år:

1. semester 39.000 kr.
2. semester 32.000 kr.
3. semester 26.000 kr.
4. semester 17.500 kr.

Hvis du betaler hele beløbet på en gang: 10% Rabat:  112.000 KR.

Med fast månedlig ydelse:  6.000 KR. over 21 måneder og 10.000 i indmeldelsesgebyr. Samlet er det 136.000 KR.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kropsterapeut uddannelse (B:A:M Education)
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

B:A:M Education

Hejrevej 30
2400 København

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kropsterapeut uddannelse (B:A:M Education)

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Kropsterapeut uddannelse (B:A:M Education) endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9