DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

i Herlev (+ 2 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

Den Danske Zoneterapeut Skole - terapi til krop og sjæl

Den Danske Zoneterapeut Skole

Den Danske Zoneterapeut Skole (DDZ) ligger i Herlev og tilbyder kurser og uddannelser indenfor alternativ behandling. Skolen er 34 år gammel og har blandt andet specialiseret sig inden for:

  • zoneterapi
  • Fysiurgisk massage
  • efteruddannelses kurser
  • kurser for nybegyndere

På Den Danske Zoneterapeut Skole kan du læse alle alternative uddannelser på skole og teori via fjernundervisning.

Bliv professionel zoneterapeut

Zoneterapi er både en ny og gammel behandlingsform. Ny i den forstand, at vi først stiftede bekendtskab med zoneterapi i 1970-erne i Danmark og gammel fordi, behandlingsformen har været benyttet i tusinder af år i Østen, Amerika og Afrika som et led i meridiansystemerne.

Zoneterapien anvendes som middel til at genoprette det menneskelige legemes balance og til at sikre dets funktion - og det er dette udgangspunkt vi har på Den Danske Zoneterapeut Skole.

På DDZ bliver du Zoneterapeut og Massør i én og samme uddannelse - kr. 69.000 inkl. alt.

Fysiurgisk Massør - arbejd med din hobby

Massage er efterhånden blevet hverdags luksus for rigtig mange mennesker, og flere og flere virksomheder efterspørger massage til deres ansatte. Men også sportsudøvere benytter i høj grad massører.

Derfor er uddannelsen til massør på Den Danske Zoneterapeut Skole målrettet massageformer til private, sportsudøvere og erhverv.

Under massøruddannelsen undervises du i kropsmassage suppleret med teknikker og greb, så du frit kan vælge "værktøj" alt efter det enkelte menneskes behov inden for bla. sportsskader, triggerpunkter og erhvervsrelaterede skader.

Efteruddannelses kurser

For dig som allerede er behandler og skal holde sig opgraderet til RAB godkendelsen, har vi en bred vifte af brugbare værktøjer til din primære behandling, såsom Øre Akupunktur, Neuromuskulær Terapi og Triggerpunkter

Kurser

For dig som endnu ikke er behandler, har vi kurser der ikke kræver forudsætninger, såsom Hot Stone Massage, Neuromuskulær Terapi og mindre Akupunktur kurser

Læs zoneterapi som delvis fjernundervisning

Den Danske Zoneterapeut Skole tilbyder undervisning i zoneterapi som delvis fjernundervisning. Du læser de teoretiske fag i anatomi, fysiologi og sygdomslære hjemmefra med støtte fra bla. online web-casts, hvor du er i direkte kontakt med underviseren, mens teori om zoneterapi og zoneterapien læres på zoneterapeutskolen. Fjernundervisningen gør det muligt for dig f.eks. at have et job eller en tidskrævende fritidsinteresse sideløbende med dit studie. 

DDZ tilbyder professionelle uddannelser

Den Danske Zoneterapeutskole stiller store krav til sig selv, underviserne og ikke mindst eleverne. Undervisningen holder et professionelt og højt fagligt niveau. Det er en nødvendighed, hvis samfundets krav til en alternativ behandler skal imødekommes.

For hele tiden at være på forkant med udviklingen, samarbejder skolen med lægevidenskabelige og alternative organisationer i Danmark såvel som på tværs af grænserne.

Vil du vide mere om DDZs uddannelser, så kontakt os i dag!


Vis alle uddannelser fra DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Hvorfor vælge DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole?

35 års erfaring

Troværdighed og langstrakt fleksibilitet

Dygtige og erfarne undervisere

Video

Uddannelser

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Alternativ behandling

   Akupunktør
   Anatomi og fysiologi
   Massør

Sport og idræt


Kontakt

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Tornerosevej 72
2730 Herlev

 Vis telefonnummer
ddz.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,2

Baseret på 17 evalueringer
Evaluér skolen!
5/5
Nina Riisager
20 sep 2016
Spændende indføring i den alternative verden

Jeg har gennemgået en kæmpe udvikling som menneske og som behandler i det ca 1½ år, jeg har læst på DDZ i Herlev. Med en baggrund i det etablerede sundhedssystem, har jeg en nat...

Vis alt
5/5
signe
06 sep 2016
Super god undervisning

Jeg synes hele kursuset var rigtig godt. underviseren var god til at formidle og svare på spørgsmål

4/5
Susanne kongsmark Tønnesen
06 sep 2016
Gode entusiastiske undervisere

Fint som forventet

Sponsoreret

Sponsoreret