Malene Lauritsen - Nybyggerne

Jeg er så glad for endelig at være kommet i gang med min indretningsuddannelse. Jeg har valgt at tage uddannelsen hos DIU, fordi de har så meget mere at tilbyde. DIU sidder ALTID klar til at hjælpe, og det er helt fantastisk skønt, da det indimellem kan være svært, når man aldrig har prøvet det før. Jeg elsker deres videoforklaringer hvis jeg løber ind i en udfordring. Sisse & Louise er fantastisk søde, dygtige til at forklare og spreder så meget god energi.Læs mere om Dansk Indretningsuddannelse

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Dansk Indretningsuddannelse
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide