Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Private uddannelser

Bliv Fotostylist

Længde
Varierende længde
Pris
4.999 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
Varierende længde
Pris
4.999 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Bliv Fotostylist

Foto & Interiør styling.

Bliv Fotostylist

Fotostylist – Fotostyling

Fotokurset er for dig som arbejder med indretning og ønsker at udvikle og udvide din forretning og dit fotografi, så dine interiør billeder bliver bedre. Du vil derfor kunne tilbyde flere tjenester til dine nuværende og fremtidige kunder. Om du er ansat og derved kan være mere fleksibel for flere opgaver og job eller hvis du er selvstændig og derved kan tjene mere i din virksomhed ved at tilbyde fotografering

På kurset lære du om billedbehandling, du lære hvordan man bygger et billede op fra bunden ved at skabe balance og kontraster i billedet.

Vil du arbejde som Fotostylist?

Så er dette forløb lige noget for dig! Du lære alt basis indenfor for fotografering som er en rigtig god læring at have med dig i bagagen når du vil arbejde som fotostylist. Det er et FANTASTISK værktøj at have med i bagagen hvis du allerede arbejder med Indretning – og vil udvide din viden endnu mere indenfor foto.

Fotostylist Uddannelse

Hvorfor vælge os?

Vi har arbejdet med indretning og styling i mange år og har praktisk erfaring med faget derfor kan vi stå inde for materialet også virker i praktisk. Vi har også fået specialiseret viden ind, fra dygtige fotografer med på dette Fotostylist forløb.

Hos Lundstyle går vi meget op i faglighed og det er vigtigt for os at selvom det er online så har vi stor erfaring med at undervise og som også kommer til udtryk i vores materiale igennem How To videoer, formidling af teori og læsevenlighed.

Du vil stå stærk da du vil få en bred viden og du vil lære alt det som både privat kunder og erhvervslivet efterspørger indenfor Fotostyling.

Læs mere om Uddannelsen på www. Lundstyle.dk eller følg os på Instagram @Lundstyle_dk

Ansøgning og adgangskrav

På kurset skal du bruge et kamera stativ og din iPone. Du bliver også introduceret til at bruge et alm. systemkamera. Det kan være du vil starter med iPone og måske senere, når du er færdig med kurset vil du begynde at bruge et kamera, det er helt op til dig. Du har begge muligheder med dette kursus

Der er ingen adgangskrav - alle kan deltage. Det vigtigst er at du har lysten til at lære noget nyt og være Fotostylist.

Eksamen og diplom

Når du er færdig med kurset får du et diplom på at du har fuldført uddannelsen.

Pris

Normalpris 4999,-

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bliv Fotostylist
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Lundstyle - Kurser og Uddannelser
9540 Frendstrupvej 8

Med mere end to årtiers erfaring i møbel og interiørbranchen og som dekoratør har Tanja etableret sig som en autoritet inden for indretning og design. Hendes baggrund som indretningskonsulent i møbelbutik og som blomsterdekoratør har givet hende en unik ekspertise...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret