Luuna Nygaard - tidligere deltager

"Det var en rigtig god oplevelse, og så var det sjovt! Mette startede med at skabe et godt overblik over, hvad vi skulle. Hun fik os simpelthen til at se på vores eget hjem med helt andre briller. Vi rykkede rundt i min lejlighed med det samme og det blev bare super fint - mere let og anderledes, så energien i rummet blev langt bedre. Tænk, hvor lidt der skal til! Hvor var det skønt at få gjort!

Det var ikke nok bare at rykke rundt på møblerne på mit soveværelse for at skabe det værelse, som jeg ønsker. Så i stedet for at flytte møblerne, tegnede hun simpelthen en plan med det samme, så jeg har et overblik over, hvordan indretningen skal være for at skabe en god energi. Jeg vil helt sikkert anbefale hendes kursus til andre!"
Læs mere om Indretningsarkitekt uddannelse via fjernundervisning
Læs mere om Indretningsforløb

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med IndretningsAkademiet
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide