Blixa Baun, tidligere deltager

"Mette var rigtig god til at lave en rar atmosfære. Det var både rigtig hyggeligt og meget lærerigt. Hun spurgte ind til vores drømme og hvad vi sigtede efter stilmæssigt. Det var ret spændende. Jeg fik helt klart noget ud af det. Der var dog ikke så meget at rykke rundt på hjemme ved mig, men det var spændende at se de andre og det virkede som om, de fik vildt meget ud af det. Jeg vil helt klart anbefale det til andre, der står med udfordringer i forhold til deres indretning."Læs mere om IndretningsAkademiet

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med IndretningsAkademiet
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide