Makeup-artist uddannelse online

Nordic Online Academy
Du har adgang til uddannelsens materialer i 2 år fra købsdato.
15.000 DKK inkl. moms
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
01-03-2023

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Makeup

Makeup artist

Drømmer du om at udfolde og udfordre dig selv kreativt gennem makeuppen? Og vil du gerne være den afgørende brik i det perfekte look? Så er makeup artist uddannelsen lige noget for dig...

Om uddannelsen

Med makeup artist uddannelsen fra Nordic Online Academy opnår du viden og kompetencer, som gør, at du bliver en alsidig makeup artist, der kan lave forskellige makeup opgaver til enhver lejlighed. 
Uddannelsen er en god kombination af teori og praksisnær læring. Indledningsvis på uddannelsen er der et stort fokus på at sikre, at du kommer god fra start, samt at du opnår en stærk grundlæggende viden om ansigtet, huden og produktkendskab. 

Senere i uddannelsen er der et stort fokus på konkrete teknikker, anledninger og temaer - som sikrer at du opnår en bred erfaring indenfor makeuppen, hvilket vil åbne op for spændende arbejdsopgaver indenfor feks. tv, film, teater eller modebranchen. 
Under hele uddannelsen har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. 

Uddannelsesansvarlig på uddannelsen er Marie Juel, som gennem de seneste 20 år har opnået en succesfuld professionel karriere indenfor faget - og som brænder for at dele ud af sine erfaringer for at hjælpe nye personer i gang med en attraktiv karriere indenfor skønhedsbranchen. Med andre ord, så er makeup artist uddannelsen hos Nordic Online Academy en virkeligheds- og praksisnær uddannelse, med stort fokus på at give dig viden og kompetencer med i bagagen, som du kan bygge din fremtidige karriere på. 

Opbygning og struktur af uddannelsen

Uddannelsen består af 8 moduler som blandt andet omhandler læren om huden, ansigt, øjne, bryn og vipper. Derudover får du også en generel introduktion til makeup faget. 

Praktisk om uddannelsen

Materiale

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Support under uddannelsen

Selvom uddannelserne er 100% online on-demand forløb betyder det ikke, at du ikke kan stille de spørgsmål, du måtte have undervejs. Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har modtaget. 

Pris

Priser og betaling

Prisen for uddannelsen er 15.000 kr. inkl. moms. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Dette sker helt automatisk i betalingsprocessen. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Makeup-artist uddannelse online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Nordic Online Academy

Ferskenvej 43
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Makeup-artist uddannelse online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Makeup-artist uddannelse online endnu. Bliv den første!
Åbent hus
februar 2023
ma
ti
on
to
fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12