Private uddannelser

Videograf uddannelse

Nordic Online Academy , Fjernundervisning
Længde
17 Lektioner
Pris
16.000 DKK inkl. moms 8.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Længde
17 Lektioner
Pris
16.000 DKK inkl. moms 8.000 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Hvorfor vælge Nordic Online Academy ?

100% online

Praksisnær læring

Værdiskabende sparring

Om uddannelsen

Videograf uddannelse

Uddannelsen lanceres 12. august 2024. Ved tilmelding inden den 1. juni 2024 opnår du en unik lanceringsrabat på hele 50%. 

Er du fascineret af de mange muligheder, der ligger i videoproduktion? Og har du en passion for at skabe visuelle fortællinger, der fanger målgruppens opmærksomhed? Så er vores uddannelse som videograf lige noget for dig.

Om uddannelsen

Er du konstant inspireret af verden omkring dig og ønsker at udforske videoproduktionens mange facetter? Så er vores online videograf uddannelse hos Nordic Online Academy det perfekte sted for dig at begynde din rejse. Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring på hobby-niveau, er vores uddannelse skræddersyet til at dygtiggøre dig inden for videoproduktionens verden.

Videoproduktion er en kunstform, der balancerer tekniske færdigheder med kreativitet, og med vores uddannelse kan du dyrke begge dele.

Lær at lave og redigere videoer

Gennem vores videograf uddannelse vil du tilegne dig alle de nødvendige færdigheder og kompetencer inden for videoproduktion, video redigering, video kommunikation, der kræves for at arbejde som videograf. Vores fleksible uddannelsesforløb giver dig mulighed for at studere, når det passer ind i din hverdag, med ekstra fokus på praktiske opgaver, som udfordre og udvikler dig. 

Du vil blive introduceret til grundlæggende principper inden for videoproduktion og lære teknikker til at mestre hele processen fra optagelse til efterbehandling. Fra forståelse af kamerateknikker og professionel belysning til avanceret postproduktion og redigering, vil vores online undervisning give dig de nødvendige værktøjer til at skabe imponerende visuelle fortællinger.

Sådan er videografuddannelsen opbygget

Uddannelser er opbygget omkring 17 online moduler med hver sit tema

Modul 1: Introduktion til uddannelsen
Modul 2: Videokameraet
Modul 3: Komposition 1
Modul 4: Komposition 2
Modul 5: Stemning
Modul 6: Redigering del 1
Modul 7: Lyd og mikrofoner
Modul 8: Lyssætning del 1
Modul 9: Interviewet
Modul 10: Dækbilleder
Modul 11: Redigering del 2
Modul 12: Preproduktion
Modul 13: Lyssætning del 2
Modul 14: Redigering del 3
Modul 15: Livestream i teorien
Modul 16: Livestream i praksis
Modul 17:  Publicering

Du styrer selv din tid på vores online videograf uddannelse 

Med vores videograf uddannelse kan du studere i dit eget tempo, hvor det passer dig bedst. Uddannelsen er starten på din rejse om at indtage rollen som videograf, enten som ansat i en virksomhed eller som selvstændig inden for branchen. Vi har sammensat vores online moduler med henblik på at udvide din viden og sikre, at du får den bedst mulige læring med i bagagen. 

Ansøgning og adgangskrav

Videofotograf uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et kamera der kan optage video, heraf helst et DSLR, et mirrorless, et decideret videokamera eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner videofotografens grundprincipper og teknikker på et helt grundlæggende niveau, og der er derfor intet formelt krav til deltagernes erfaring eller udstyr.

Eksamen og diplom

Du modtager et diplom efter bestået uddannelse.

Pris

Uddannelsen lanceres 12. august 2024. Ved tilmelding inden den 1. juni 2024 opnår du en unik lanceringsrabat på hele 50%. 

Prisen for uddannelsen er DKK 16.000,-. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Det får du helt automatisk muligheden for i betalingsprocessen.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen inden for 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Videograf uddannelse
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget. Hos Nordic Online Academy...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret