Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

indretningsarkitekt

Gør din passion for indretning professionel!

IndretningsAkademiet er en uddannelsesinstitution for indretningsarkitekter. Formidling af indretning har været vores passion i mere end 60 år.

Vi mener, at vores omgivelser har en enorm effekt på alle mennesker – uanset om det enkelte menneske er bevidst om det eller ej. Mennesker drages af smukt indrettede rum, og vi ved, at et stresset sind eksempelvis kan tæmmes af et rum, der indbyder til ro og afslapning.

Skolens materialer er gennemarbejdet og videreudviklet, siden skolen åbnede dørene for første gang i 1956. De mere end 30 lektioner svarer til et fuldtidsstudie på 3 år. Så når du læser og udfører alle opgaver, lover vi dig, at du bliver ført sikkert igennem alle de faglige områder, der skal til for at skabe en god indretningsarkitekt. Studiet afsluttes med en eksamensopgave, der rettes – ligesom de øvrige opgaver undervejs. Herefter får du dit eksamensbevis som bevis på din gennemførelse. Du har mulighed for at læse om tidligere studerendes erfaring med studierne her 

Fleksibel uddannelse som fjernstudie

Uddannelsen hos IndretningsAkademiet foregår som fjernstudie. Med andre ord møder du ikke op i et lokale, men får tilsendt alt materialet. Du læser og løser opgaverne løbende, som du sender tilbage og får rettet af vores dygtige undervisere. Og det hele sker i dit eget tempo. Du er ikke afhængig af andre studerende og kan derfor arbejde, hvor og når det passer dig. Til gengæld kan du få hjælp og sparring fra nuværende og tidligere studerende i et lukket onlineforum.

Det lærer du hos IndretningsAkademiet

På studiet får du alle de grundlæggende værktøjer til at indrette alle former for rum – både i privatpersoners hjem, på arbejdspladser i erhvervslivet, samt skoler og institutioner. Du får forståelsen for, hvordan du indretter til et bestemt formål, samt redskaberne til at formidle det til både kunder og fagfolk. Du lærer bl.a. om:

  • Farver
  • Indretning
  • Tegning
  • Former
  • Lys

Har du lyst, kan du læse mere om de enkelte lektioner her

Professionelle undervisere

Du får vejledning undervejs af IndretningsAkademiets kompetente undervisere. De har alle en uddannelse på et højt fagligt niveau og har dertil mange års erhvervserfaring som indretningsarkitekter. Når du afleverer dine opgaver, vil de støtte dig med konstruktive kommentarer og vejledning.

Få indblik i arbejdet gennem cases

Du får et stærkt teoretisk fundament og bliver introduceret til mange begreber under uddannelsen som indretningsarkitekt. Vi mener dog, at det teoretiske skal underbygges af opgaver, som indretningsarkitekter bliver mødt med i arbejdslivet. Derfor får du konkret erfaring med rigtige cases, der vil ligne de opgaver, du får, når du kommer til at arbejde som indretningsarkitekt efter endt uddannelse.

Opgaverne stiger naturligvis i sværhedsgrad under studiet, og når du når slutningen af uddannelsen, vil du have alle de vigtigste forudsætninger for både teoretisk og praktisk at løse de udfordringer, som en professionel indretningsarkitekt står over for hele tiden. Du kommer til at kunne hjælpe andre mennesker hver eneste dag med din indretning, så de understøttes positivt i deres gøremål – fremfor at blive modarbejdet og holdt tilbage af negativ energi.

Kontakt IndretningsAkademiet og hør mere om uddannelsen som indretningsarkitekt via fjernundervisning!


Vis alle uddannelser fra IndretningsAkademiet

Hvorfor vælge IndretningsAkademiet?

Stærk faglighed

60 års frit flydende kreativitet

Varm og personlig interaktion

Uddannelser

Private uddannelser
Design
Indretning Sted Gennemsnit
Indretningsarkitekt uddannelse via fjernundervisning Fjernundervisning
4,9 (7)
Kreative uddannelser
Indretningsforløb Helsingør

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med IndretningsAkademiet og høre mere om deres uddannelser.

Kategorier

Design

   Indretning

Kontakt

IndretningsAkademiet

Staget 12
3070 Snekkersten

 Vis telefonnummer
www.indretningsakademiet.dk


Evalueringer

Gennemsnit 4,9

Baseret på 7 evalueringer

Rikke
(4)
Et spændende og meget omfattende forløb, med gode emner, studiegruppe og fornuftig tilbagemeldelser på opgaver.
Vibeke E. Simonsen
(5)
Det er perfekt at man kan studere hjemmefra. Uddannelsen kræver dog mere end jeg forventede, men det betyder kun at jeg lærer en masse og har selvtillid når jeg på et tidspunkt skal ud og erhverve kunder.
Dorthe Hamann
(5)
Jeg er nystartet og har foreløbig gennemført de første 4 lektioner. Mine foreløbige erfaringer er meget positive. Det fungerer fint og effektivt med fjernundervisningen. Undervisningsmaterialet er mere omfattende end forventet, men klart, tydeligt og udfordrende. Gode råd fra akademiets side om at gøre sig umage honoreres med tilsvarende gode ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om IndretningsAkademiet

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,9)
Baseret på 7 evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7