Filtrer efter
Sabbatår og Study Abroad
Uddannelsestype
Australien
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 95
1
2
3
4
5
Annoncer

Andre steder

Reportager indenfor Sabbatår og Study Abroad

Studere i Australien

Drømmer du om at udforske Australien? Så vælg at studere i Australien!

Australien er den perfekte destination for dig, som sætter stor pris på unikt dyreliv, fænomenale naturområder og et sprudlende natteliv. Der findes alverdens muligheder i Australien, og med et udlandsophold i det berigende land, vil du få minder, relationer og oplevelser for livet!

Sabbatår eller udveksling?

Har du altid drømt om at udforske Australien, og opleve dets kultur, så er et sabbatårsophold eller et udvekslingsophold den perfekte mulighed for dig! Australien tiltrækker hvert eneste år både mange internationale studerende og backpacker rejsende med deres mangfoldighed og utallige muligheder!

Sabbatår i Australien

Australien er en af de lokationer, som er placeret længst muligt væk fra Danmark, så hvis du er eventyrlysten og parat til at opleve en helt anden kultur på den anden side af kloden, så er Australien måske den helt rigtige destination for dit sabbatårsophold!

Australien er en af verdens mest populære destinationer - ikke mindst for sabbatårsstuderende, som skal på backpacker eventyr! Det der tiltrækker mange rejsende til Australien, er blandt andet muligheden for at rejse sammen rundt i landet med backpackere fra verdenen over. Herudover tiltrækker Australien rigtig mange rejsende med deres dyreliv, dykkerområder og naturfænomener, som adskiller sig meget fra b.la. den danske. 

Australien har også et enormt livligt natteliv, og er en god destination for dig, som drømmer om at feste til den lyse morgen, sammen med andre backpacker rejsende.

 

Udveksling i Australien

Australien er et af de lande, som hvert år tiltrækker flest internationale studerende med deres imødekommende befolkning, spektakulære naturområder og gode faglige universiteter. Er du allerede nu i gang med en videregående uddannelse, og overvejer du et semester i udlandet? Så bør du helt klar have Australien i dine overvejelser, da det uden tvivl vil være en oplevelse for livet, som du ikke kommer til at fortryde!

Vælger du at søge udveksling til Australien gennem din uddannelsesinstitution, så slipper du for at betale studieafgifter i forbindelse med din udveksling. Der er gode muligheder for at få din SU med på udveksling, og der er mulighed for at modtage særlige legater, hvis din skole er berettiget til det. 

Dykning i Australien

Australien tiltrækker ikke kun backpackere i tusindvis hvert år, men er også en af de mest populære destinationer for dykkere verden over. Australien er en meget interessant destination for dykkere, da landet er hjemsted for verdens største koralrev, som kaldes 'Great Barrier Reef'. Koralrevet dækker over ca. 2900 enkelt rev, og er et af de steder på kloden, som indeholder flest dyr og organismer, og er derfor et meget smukt og oplevelsesrigt sted at dykke i. 

Så skal du til Australien enten på udveksling eller som sabbatårsstuderende, så er et besøg under havets overflade helt sikkert en oplevelse værd! 

Her vil du kunne opleve dyreliv i massevis, og nogle af de dyr som du vil kunne opleve under havets overflade er b.la. hvalhajer, hvidhajer, delfiner og havskildpadder.

Tag dit dykkercertifikat i Australien

Du kan tage dykkercertifikater mange forskellige steder i Australien, og her vil det både være målrettet dig, som aldrig har prøvet at dykke før eller til dig, som allerede er 'advanced open diver.'

Oplev Australiens dyreliv - Unikt og bizart

Australien byder på dyreliv, som du ikke har set magen til andet sted - dyrelivet i Australien er både unikt og bizart. Så hvis du drømmer om at opleve et spektakulært dyreliv, så er Australien den rette destination for dig! 

Her kan du både opleve kænguruer, som bærer deres unger i en pung på maven eller verdens mest kræsne dyr, koalaen, som kun spiser eukalyptusblade, der indeholder store mængder af plantegift, som ville dræbe de fleste, men ikke koalaen der har en fantastisk fordøjelse. 

Interesserer du dig for krybdyr, så vil du i Australien kunne opleve verdens største krokodille samt et smukt og farverigt fugleliv fyldt med papegøjer og latterfugle, undulater og meget andet.