Udveksling og High School

Sabbatår i Australien

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Australien

Om uddannelsen

Sabbatår i Australien

En tur Down Under vender tingene på hovedet. Vinter bliver til sommer, sommer bliver til vinter, og du skal kigge dig over den uvante skulder, før vejen krydses.

Australien er verdens mindste kontinent, men gemmer på nogle af verdens største oplevelser. Følg storbyrytmen i sofistikerede Sydney. Gå på opdagelse i den øde outback. Lad dig forundre over den unikke natur og det varierede dyreliv. Eller lad dig inspirere af den særlige tilbagelænede stil, der gennemsyrer stemningen langs nogle af verdens allerbedste og smukkeste strande.

Livet som studerende i Australien

Hvorfor ikke læse marinebiologi med Great Barrier Reef som auditorium? Eller hvad med for alvor at internationalisere de internationale businessstudier med et studieophold i en globaliseret millionby?

I Australien kan du få et studiemiljø, som du ikke finder noget andet sted. Du får uddannelse på et højt niveau kombineret med et stærkt internationalt sammenhold. Det trækker heller ikke ned med en natur og et klima, der danner en spektakulær ramme for udendørsaktiviteter som hiking, mountainbiking og BBQ, samt alt hvad du kan komme i tanke om inden for kategorien vandsport.

Som studerende i Australien bliver du en del af et af de mest internationale studiemiljøer i verden. Mødet med studerende fra alle verdens kontinenter er inspirerende og giver din horisont kronisk vokseværk.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt EDU for information.

Pris

Kontakt EDU for information.

EDU Sabbatår i udlandet

Det er tid til dit sabbatår, men så kommer spørgsmålene om ”Hvad kan jeg lave i mit sabbatår?”, ”Hvor vil jeg gerne rejse hen i udlandet?” og ”Hvad koster et sabbatår i udlandet egentligt?”. Vi har på denne side samlet...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Udtalelser

Amalies autentiske college-oplevelse

"Amalie vidste at hun ville holde et sabbatår, men på grund af Covid-19 var der en masse usikkerheder. Men Amalies ønske om at opleve ”den amerikanske collegeoplevelse” blev til virkelighed, da hun gennem EDU fik mulighed for at tage afsted."

Sofie brugte sit sabbatår i udlandet på at kickstarte sin internationale karriere

"Helt tilbage fra folkeskolen havde Sofie gået med drømmen om at komme til udlandet og studere. Drømmen handlede først om ”bare” at rejse rundt, men dét ændrede sig i gymnasiet. Det gik op for Sofie, hvor stor en positiv indflydelse det har, at dygtigere sig yderligere på eget initiativ - noget både fremtidige uddannelsesinstitutioner og arbejdsgivere værdsætter højt. "

Anne fandt den perfekte kombination af faglighed og oplevelser i Santa Barbara

"Jeg havde før søgt igennem andre organisationer uden succes, og de forhalede ansøgningerne pga. COVID-situationen. Jeg valgte derfor at skifte til EDU, og allerede efter nogle uger med rigtig god hjælp og vejledning, kom jeg ind på mit drømmecollege."

Julies sabbatår i Canada

"En af de ting, der tiltrak mig ved Canada og KPU, var naturen. Den har virkelig levet op til alle mine forventninger!
Derudover er det også nemt at tage på små endagsture eller weekendture forskellige steder i og omkring Vancouver, hvor naturen også er vildt flot."

Sponsoreret