Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Sprogkursus - Engelsk i Perth

EF Education First
2-52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Perth

Video

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

sprogkursus

Boost dit engelsk i solrige Perth

Den solrige by i det vestlige Australien kombinerer en afslappet atmosfære med fantastisk natur og kosmopolitisk kultur. Nyd byens strande og parker og dens levende kunstscene. Vores skole ligger i hjertet af Perth, som giver dig nem mulighed for at fordybe dig i byen.

I Perth kan du læse følgende kurser

  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Grundkursus (20 lektioner/uge)
  • EF Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • EF Praktik program (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelskkursus efterfulgt af 12 ugerspraktik)

Du vil med garanti stige et sprogniveau hver sjette uge, og du kan starte, når det passer dig. Der begynder nemlig nye hold hver mandag året rundt, og du har mulighed for at være på sprogskole i Australien fra to uger til 52 uger. Kontakt EF allerede i dag, og få hjælp til at skræddersy et engelskkursus i Perth, der matcher dine drømme og behov.

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Vil du leve blandt befolkningen og lære deres kulturer og vaner at kende på tæt hold? Eller vil du hellere bo med mennesker på din egen alder som gerne går i byen en torsdag? Vælg bolig efter hvilken livsstil som passer dig bedst. De fleste af EF's skoler tilbyder mindst to forskellige indkvarteringsmuligheder.

EF Værtsfamilie: Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Perth. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Kollegium: Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  


EF Internationalt Praktikcertifikat
Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget.

Få information

 

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Perth

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Perth endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: