Udveksling og High School

High School i Australien

STS Education Group, i Australien
Længde
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt udbyder for information omkring opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt udbyder for information omkring opstart

  • Holdundervisning
  • Australien

Om uddannelsen

High School i Australien

High School i Australien - Oplev livet 'down under'

Australien er en industrialiseret og velstående nation med moderne bymiljøer. Med andre ord et moderne land med spændende storbyer. Men det er også et stort kontinent med fantastisk dyreliv, koralrev, snedækkede bjerge og store åbne vidder. Der er både ørkener og regnskov – to komplette modsætninger, som ret godt opsummerer, at Australien har det hele.

Hvorfor Australien?

Det australske kontinent ligger på den modsatte side af jorden i forhold til Europa, hvilket betyder, at årstiderne er det modsatte af, hvad du er vant til. Når den europæiske sommer slutter, begynder den australske. Selv om du vil være så langt hjemmefra som muligt, finder du snart din plads i dette nye klima. Den multikulturelle befolkning er kendt for at være både venlig og afslappet. Australierne er kendt for at være imødekommende og nemme at være sammen med, hvilket giver dig god mulighed for at tilpasse dig deres afslappede livsstil. Landet 'down under' venter på, at du kommer ned og oplever en ny måde at leve på.

High School Classic

High School Classic er det traditionelle High School udvekslingsprogram, som vælges af de fleste af vores studerende. Det er det perfekte program for dig, der længes efter en ægte High School-oplevelse i udlandet, og som er villig til at omfavne alle de overraskelser, det kan medbringe. Det fungerer således: På baggrund af din profil/ansøgning matcher vi dig med en værtsfamilie, og det bedste er, at det kan blive overalt i Australien. Hvis du er klar på nye eventyr, og er villig til at lade dig blive overrasket i løbet af dit udvekslingsår, så er dette programmet for dig.

Vælg dit eventyr med Select

STS High School Select er valget for dem, der ønsker at beslutte, hvilken skole og by de vil studere i. Det betyder, at du som udvekslingsstudent selv kan bestemme, hvordan dit udvekslingsår skal se ud. Så fortæl os, hvad du ønsker dig af dit udvekslingsår i Australien, så hjælper vi dig med at finde den perfekte skole. Tag chancen og begiv dig ud på et læringseventyr!

High School i Australien

Du vælger - vi finder!

Når du vælger Australien som værtsland, får du et udvekslingsprogram, der er skræddersyet ud fra dine ønsker. Når du har fortalt os, hvad der er vigtigst for dit australske udvekslingsophold, hjælper vi dig med at finde den perfekte skole. Grib chancen, og tag med på et lærerigt eventyr.

Psst...

Som noget helt nyt, tilbyder vi et kortere high school ophold i det sydlige Australien. Det er oplagt for dig der gerne vil prøve den berømte, australske high school-oplevelse, men ikke ønsker at være afsted for længe. Dette ophold varer bare 3 uger (start juli), men giver dig hele high school-oplevelsen: Du bor hos en lokal værtsfamilie og går i en helt normal australsk high school-klasse sammen med de lokale elever. Det er den fulde high school-oplevelse, bare i en forkortet version. 

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Australien
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
STS Education Group
Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

At rejse til udlandet som ung er et betagende eventyr, der udvikler dig på mange måder. Vælg et kortere kursus om sommeren for at fokusere på det, der ligger dig nærmest om hjertet, eller tag springet og tag af sted...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret