High School i Australien

STS Education Group
5 - 10 måneder alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid
Udveksling og High School
Australien
Kontakt udbyder for information omkring opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

High School i Australien

High School i Australien - Oplev livet 'down under'

Australien er en industrialiseret og velstående nation med moderne bymiljøer. Med andre ord et moderne land med spændende storbyer. Men det er også et stort kontinent med fantastisk dyreliv, koralrev, snedækkede bjerge og store åbne vidder. Der er både ørkener og regnskov – to komplette modsætninger, som ret godt opsummerer, at Australien har det hele.

Hvorfor Australien?

Det australske kontinent ligger på den modsatte side af jorden i forhold til Europa, hvilket betyder, at årstiderne er det modsatte af, hvad du er vant til. Når den europæiske sommer slutter, begynder den australske. Selv om du vil være så langt hjemmefra som muligt, finder du snart din plads i dette nye klima. Den multikulturelle befolkning er kendt for at være både venlig og afslappet. Australierne er kendt for at være imødekommende og nemme at være sammen med, hvilket giver dig god mulighed for at tilpasse dig deres afslappede livsstil. Landet 'down under' venter på, at du kommer ned og oplever en ny måde at leve på.

Vælg dit eventyr med Select

Et år i Australien bliver et år fyldt med nye oplevelser på den anden side af jorden.

Med High School Select i Australien kan du vælge, hvilken stat du gerne vil studere i. Så placerer staten dig i en passende skole alt efter dine interesser og ønsker. Læs mere nedenfor, og kontakt os, hvis du vil have mere information – vi kan hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige udvekslingsår!

STS samarbejder med flere forskellige stater i Australien, hvilket giver dig mange muligheder at vælge imellem. Hver af disse stater består af unikke lokationer, seværdigheder og fantastiske akademiske muligheder. Hver stat kan give dig en uforglemmelig high school oplevelse.

New South Wales har beliggenhed i det østlige Australien, og er her finder du skønne byer, smukke strande, nationalparker og endda også skiresorts. Queensland- også kendt som ”The Sunshine State” - har idylliske strande, frodig regnskov og tropiske øer. South Australia tilbyder et fascinerende landskab, festivaler året rundt og et eksotisk dyreliv med koalaer, kænguruer og delfiner. Slutvis har vi staten Victoria, som har en smuk kystlinje, et varieret landskab og naturligvis byen Melbourne, som er en af landets mest spændende og elskede byer. Til sidst, har vi Tasmanien som er et naturligt vidunder. Øen har betagende bjerge, vilde kystlinjer, smukke vandrestier i skovene og ubeskrivelige vandfald.

High School i Australien

Du vælger - vi finder!

Når du vælger Australien som værtsland, får du et udvekslingsprogram, der er skræddersyet ud fra dine ønsker. Når du har fortalt os, hvad der er vigtigst for dit australske udvekslingsophold, hjælper vi dig med at finde den perfekte skole. Grib chancen, og tag med på et lærerigt eventyr.

Psst...

Som noget helt nyt, tilbyder vi et kortere high school ophold i det sydlige Australien. Det er oplagt for dig der gerne vil prøve den berømte, australske high school-oplevelse, men ikke ønsker at være afsted for længe. Dette ophold varer bare 3 uger (start juli), men giver dig hele high school-oplevelsen: Du bor hos en lokal værtsfamilie og går i en helt normal australsk high school-klasse sammen med de lokale elever. Det er den fulde high school-oplevelse, bare i en forkortet version. 

Pris

Priser og ophold

Du kan vælge imellem at tage afsted i 5 eller 10 måneder. Kontakt udbyder for information omkring pris. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om High School i Australien
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om High School i Australien

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af High School i Australien endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9