Viser 1-20 af 85
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 85
1
2
3
4
5

fjernstudie

Tag fjernstudie og oplev den store fleksibilitet, som fjernstudiet kan medføre!

Drømmer du tit om at tage en masse interessante kurser eller deltage i inspirerende workshops? Bliver denne drøm typisk ikke ført ud i livet, fordi du ikke kan overskue transporten eller finde tiden til det? Så kig nærmere på kurser, klasser og workshops udbudt i fjernundervisning, og oplev den store fleksibilitet, som fjernundervisning kan medføre! 

Hvad er fjernstudie?

Fjernundervisning defineres som at være en studieform, der gør det mere fleksibelt for den studerende at studere. Fjernundervisning omtales eller kaldes ofte E-learning, og det gør det nemmere for den studerende at disponere over sin egen tid.

Dette er med til at give den studerende eller kursusdeltagere mere fleksibel tid i hverdagen, og gør det muligt for den studerende eller kursisten at deltage i undervisning og kurser alle steder i verdenen. 

Fordelene ved at deltage i fjernstudie

Der er rigtig mange fordele ved at gøre brug af fjernundervisning, og særligt for dig som har en tæt pakket hverdag med minimal tid tilovers!

En af fordelene ved dette er, at fjernundervisning er ekstremt fleksibelt. Du kan deltage i din fjernundervisning alle steder fra, så længe du har din computer med dig. Dette vil spare dig for transporttiden frem og tilbage, og gøre din tid mere fleksibel i forhold til planlægningen af din hverdag. Dette er en enorm stor fordel, da mange oplever et stort tidspres i hverdagen, og dette tidspres vil blive formindsket, hvis du vælger at gøre det gennem fjernundervisning.  

For dig som arbejder bedst selvstændigt, vil du opleve en rigtig stor fordel i at deltage i et kursus, klasse eller workshop gennem fjernundervisning. Herudover er fjernundervisning også en god fordel for dig, som ønsker at lære nye ting i dit eget tempo og ønsker at fordybe dig i nye emner i et roligt og afslappet miljø.  

Hvilke fag og kurser kan jeg tage gennem fjernstudie? 

Teknologien bliver konstant udviklet og forbedret, og vi oplever derfor en masse nye muligheder og alternative løsninger ift. uddannelse og underholdning. En af de nye muligheder som især udbredes er fjernundervisning, og det hjælper rigtig mange studerende i vores samfund, med at finde de bedst tilgængelige løsninger til dem ift. Uddannelse.

Der findes derfor selvfølgelig et rigtig stort udbud af fag og kurser, som udbydes online. Med fjernundervisning har du nemlig både muligheden for at tage supplerende enkeltfag eller en hel HF-uddannelse. 

Udover at fjernundervisning kan være meget fordelagtig for mennesker som er under uddannelse, kan du tilmed også finde et hav af workshops og kurser, som udbydes gennem fjernundervisning. Dette er særligt relevant for virksomheder, som måske ikke har tiden til at sende medarbejderne på en heldags workshop, hvor transporttid også er inkluderet. Dermed har virksomheden nu muligheden for at tilbyde medarbejderne en workshop, som foregår ved hjælp af fjernundervisning. Med denne alternative løsning mister virksomheden ikke en hel dags arbejde men muligvis kun en halv dags arbejde. 

Hvor kan jeg tage fjernstudie?

Som nævnt udbydes fjernstudie af rigtig mange forskellige kursusudbydere, og vi har derfor øverst på denne side samlet nogle af de kursuscentre, som tilbyder undervisning og kurser gennem fjernstudie!

Dette vil give dig chancen for at se et udbud af de forskellige kursusudbydere, og dermed kan du sammenligne de forskellige steder, så du finder det fjernstudie, som passer bedst til dig!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12