Vis studentum.dk som: Mobile

Anatomi, fysiologi og sygdomslære - E-learning

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
200 lektioner
11.000 DKK Momsfri
Dansk
Deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
Du kan starte i dag!

Video

Om uddannelsen

Studer anatomi og fysiologi som fjernstudie på Den Danske Zoneterapi Skole

Drømmer du om at få større forståelse for den menneskelige organismes opbygning og funktion? Så er kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære via fjernundervisning hos Den Danske Zoneterapeut Skole (DDZ) måske lige det rigtige for dig!

DDZ og eSchool.dk har mere end 30 års erfaring i uddannelse og læring, og tilbyder kurser og uddannelser som fjernundervisning. 

Læs anatomi, fysiologi og sygdomslære som e-learning

Fagene læses hver for sig, og det anbefales, at du læser anatomi og fysiologi først.Vælg hvilke moduler, der passer dig og bliv klogere på:

  • anatomi og fysiologiKursus i anatomi, fysiologi og sygdomslære hos DDZ
  • sygdomslære og patologi
  • kost, vitamin og minerallære
  • psykologi
  • zoneterapi (teori)
  • meridianlære og TKM

Efter en udførlig studievejledning guides du gennem fagene ved at læse og løse opgaver i de forskellige emner.  Lægeeksamineret ved landsdækkende fysisk aflagt eksamen. Debatforum og ubegrænset adgang til underviseren, bla. via web-casts. Opnå samlerabat ved tilmelding til begge fag - kr. 11.000

Anatomi/fysiologi svarende til 200 lektioner kr. 7.900,-

Formål: At bibringe den studerende en indsigt og forståelse af den menneskelige organismes opbygning og funktion, således at den studerende senere som en del af sit job, vil være i stand til at vejlede andre mennesker i denne viden og om sundheds- og helseanliggender. Indhold: Stort set som i sygeplejeuddannelsen, men efter lærebøger for alternative behandlere.

Sygdomslære/Patologi svarende til 100 lektioner kr. 3.900,-

Formål: Sikre at den studerende i en vis udstrækning kan vurdere baggrunden for præsenterede sygdomsbilleder.
Indhold: En grundig gennemgang af de almindeligt forekommende sygdomme samt visse af de mere sjældne sygdomme, som det er vigtigt at kende. Samme niveau, men i et mindre omfang end i sygeplejeuddannelsen, efter lærebøger for alternative behandlere.

Kost, Vitamin og Minerallære svarende til 45 lektioner kr. 4.500,-

Formål: At sikre den studerende i en vis udstrækning har kendskab til emnet og vil være i stand til at vejlede andre mennesker i denne viden om sundheds- og helseanliggender.

Psykologi svarende til 50 lektioner kr. 5.000,-

Formål: At den studerende får kendskab til grundlæggende psykologiske/pædagogiske teorier og teknikker, samt forståelse for menneskets reaktioner og samspillet mellem mennesker i samfundet. Du får viden der højner kvaliteten af alle samtaler og personlige møder, uanset om det foregår i dit personlige liv, på dit arbejde eller i en behandlingssituation. 4 forrygende dage med 2 psykoterapeuter samt e-learning.

Vil du have mere information om kurset i anatomi, fysiologi og sygdomslære? Så Kontakt DDZ og hør mere om kurser i Anatomi, fysiologi og sygdomslære her!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver, at du er i besiddelse af en computer med internetadgang. Derudover kræver det, at du er indstillet på at yde en selvstændig indsats, at du er i stand til at strukturere din tid, og at du kan overholde aftaler og deadlines både i det mere formelle samarbejde med undervisere og skolen samt i samarbejdet med dine studiekammerater i de fag, hvor det er påkrævet.

Fleksibilitet

Vi tilbyder stort set alle teori moduler både som e-learning og klasseundervisning. Hvor der er praktisk håndelag i faget der skal læres, vil undervisningen være "blended", dvs. en kombination af både e-learning og klasseundervisning. Du har mulighed for at aflægge fysisk eksamen samt prøveeksamen i fagene Anatomi/fysiologi og Sygdomslære, hvilket giver evidens for din viden og der udstedes eksamensbevis ved bestået eksamen. Ellers udstedes kursusbevis.

Er du interesseret og vil vide mere?

Hvis du er interesseret i at tilmelde dig et eller flere af omtalte fag eller blot vil vide mere, kan du ved at udfylde en interesseanmeldelse nederst på siden komme i kontakt med Den Danske Zoneterapeut Skole hurtigt og enkelt.

Fordelene ved e-learning / fjernundervisning

Fordelen er, at du selv bestemmer hvor, hvornår og hvordan du vil tilrettelægge dine studieaktiviteter. Du kan selv disponere din tid og planlægge f.eks. børnepasning og arbejde i forhold til
dine behov. Du kan koble dig på læringsmiljøet uafhængig af, hvor du befinder dig. Læringen kan derfor ske i toget på vejen til arbejdet, i arbejdstiden, i fritiden eller om aftenen.

Den indbyggede fleksibilitet kan sammenlignes med fleksibel arbejdstid og fleksibelt hjemmearbejde. Efter en udførlig studievejledning guides du gennem fagene ved at læse og løse opgaver i de forskellige emner. Det er selvfølgelig muligt derudover, at få studievejledning gennem forløbet enten via mail eller telefon. Det er også muligt at spørge en underviser om spørgsmål du ikke selv kan finde svar på eller som du efter gennemgang af stoffet ikke forstår.

På skolens Forum kan du chatte med underviseren og medstuderende om emnerne og du kan følge web-casts hvor emnerne i bøgerne opsummeres og repeteres af underviseren. 

Pris

Fagene Anatomi/fysiologi og Sygdomslære koster samlet kr. 11.000.

Få information

 

Kontaktinfo

DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Tornerosevej 72
2730 Herlev

 Vis telefonnummer
ddz.dk Uddannelsens hjemmeside


Hvorfor vælge DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole?

35 års erfaring

Troværdighed og langstrakt fleksibilitet

Dygtige og erfarne undervisere

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Anatomi, fysiologi og sygdomslære - E-learning

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Anatomi, fysiologi og sygdomslære - E-learning endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,2)
Baseret på 17 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Fantastiske lærere og netværk
Den Danske Zoneterapeut Skole

Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre.

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: