Fantastiske lærere og netværk

Den Danske Zoneterapeut Skole

Jeg har været rigtig glad for den almene viden indenfor altenativ behandling, som uddannelsen gav mig. Den kommer hele vejen rundt – og det at være menneske giver pludselig en helt anden mening.

Det lyder måske grænsende til det religiøse – og det føltes næsten sådan på et tidspunkt, men nu er det mere en dyb forståelse for hvordan tingene hænger sammen (energi, 5-element, meridianer osv.).

Når man lærer om nye sammenhænge og pludselig kan se en anden mening med de ting der er sket for en selv, så starter der en personlig udvikling der er helt fantastisk.

Fantastiske lærere og netværk

Fantastiske lærere på DDZ

Lærerne på skolen – specielt Lene Schmidt (skoleleder) – var fantastiske til at støtte op omkring den udvikling og vejlede i hvordan man kom videre.

Alle eleverne var jo, på forskellige stadier og tidspunkter, igennem store ændringer i deres liv, så man kommer rigtig tæt på hinanden, jeg har heldigvis stadig kontakt til flere. Vi bruger hinanden som støtte og ’mentorer’ – det er jo altid rart med et netværk.

Taget flere kurser

Jeg har efterfølgende taget kurser i Open Medicine, Neuromuskulær Manipulation og Japansk Lifting som alle er et godt supplement til zoneterapien. Jeg har klinik hjemme – det giver en utrolig dejlig fleksibilitet. Det har taget tid at få det bygget op til det niveau jeg gerne vil have, men det er det hele værd.

Janne Juul Hansen

Se alle DDZs uddannelser her!
Læs mere om DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.