Marie, Miljøkemist

Navn: Marie Björkman
Ålder: 43
Uddannelse: Miljøkemist

Nuværende job: Chef for ejendomsingeniører og økonomer i Fortification Agency Region Southwest 

Jeg er gift og har to børn på 6 og 7 år, hvilket naturligvis tager meget af min tid. Jeg elsker at rette og skifte derhjemme, alt fra omarrangering af møbler til genindretning eller ændring af et værelse. Jeg kan også godt lide at være ude i naturen, helst på lange vandreture eller ture med hele familien. Som familie rejser vi også meget, både langt og kort.

Hvorfor valgte du en indretningsuddannelse?

Jeg følte, at jeg ville lære mere om interiørdesign og se, om min store interesse kunne være grundlaget for nye karrieremuligheder.

Hvad finder du mest spændende ved uddannelsen?

Det er, at du virkelig får mulighed for at lære det grundlæggende i erhvervet. I programmets 15 moduler får du alle de værktøjer, du har brug for for at kunne udføre arbejdet som interiørarkitekt på en god måde. Fra produktion af konceptplakater og ride-teknologi til design og reguleringer af badeværelser, køkkener og installationer. Et helt modul er afsat til, hvordan man går i gang med at starte din egen virksomhed som interiørarkitekt, hvilket jeg syntes var meget givende.

Hvad synes du om studieformen?

Med to børn i skolealderen med aktiviteter og hjemmearbejde, der tager meget tid, er dette en perfekt studieform for mig. Jeg kan planlægge og indsende arbejdet helt på egen hånd, og hvis du har spørgsmål, får du et hurtigt svar via e-mail fra skolen. Da jeg startede kurset arbejdede jeg også, og med mange ture og lange arbejdsdage var der ingen måde at kunne følge et kursus med obligatoriske hits og frister. Selvfølgelig er der brug for noget studiedisciplin, men det har ikke været et problem for mig.

Hvilke emner i studieforløbet finder du mest interessante?

Jeg synes, at det meste af det har været interessant, da det har givet en øget helhed af erhvervet. Hvis jeg kun vælger et par stykker, er det nok modulerne om farveteori og belysning samt stilhistorien, der har været mest interessant at gå i dybden med.

Hvordan organiserede du dine studier?

Inden jeg rejste, arbejdede jeg med kurset i weekender og aftener, et stykke tid her og der, når jeg fik tid. Da jeg gik på arbejde, var det perfekt at sidde og læse et modul. Nu laver jeg en tidsplan for arbejdet med hvert modul baseret på den tid, jeg har til rådighed i forhold til andre kurser, og andre ting, der sker, og prøver at holde mig til det.

Ved du, hvordan du får gavn af træningen, når du er færdig?

Tanken er at starte min eget som interiørarkitekt, hvor jeg drager fordel af både min viden om interiørdesign og min ekspertise inden for miljøspørgsmål og fokuserer på forskellige aspekter af bæredygtig interiørdesign.

Min drøm er at være i stand til at arbejde på fuld tid med en virksomhed dedikeret til bæredygtig interiørdesign.

Har du kontakt med andre studerende?

Jeg er i et par Facebook-fora for alle, der deltager i kurset, hvor vi kan hjælpe hinanden med forskellige problemer, der kommer op.

Anbefaler du uddannelsen til andre, og i bekræftende fald hvorfor?

Det gør jeg absolut. Hovedsageligt fordi uddannelsen er så alsidig og giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at arbejde som indretningsarkitekt. Fra ride-teknologi og hvordan man bygger moodboards, stilhistorie og farveteori til plantegninger, installationer og bygningsteknologi.Læs mere om School of Interior Design Copenhagen

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med School of Interior Design Copenhagen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.