Private uddannelser

Fotografuddannelse online

Nordic Online Academy , Fjernundervisning (+1 lokationer)
Længde
9 Lektioner
Pris
12.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Længde
9 Lektioner
Pris
12.500 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsesform
Online undervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesstøtte
Nej
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Fotograf

Fotograf

Drømmer du om at udfolde dig kreativt gennem kameraet? Er du nysgerrig på kameraets mange muligheder? Og brænder du for at skabe visuelle produkter, som siger mere end 1000 ord? Så er denne fotograf uddannelse lige noget for dig...

Om uddannelsen

På uddannelsen opnår du den grundlæggende viden omkring et kameras opbygning og funktioner, som sikrer, at du kan benytte disse muligheder mest optimalt i dit kommende arbejde. Du vil blive introduceret for fotografiets generelle principper og retningslinjer, som du altid bør have med i baghovedet. Samtidig vil du på uddannelsen opnå værktøjer og kompetencer til at styrke hele processen omkring dit arbejde med fotografering i fremtiden. Startende med fotoforståelse, professionel lyssætning samt optimal proces og output i efterbehandlingsprocessen.  

Med uddannelsen som fotograf fra Nordic Online Academy kan du studere når du vil, hvor du vil og i det tempo, der passer dig. Efter endt uddannelse vil du have opnået kompetencer og læring, som sikrer at du kan stå på egne ben i arbejdet som professionel fotograf, som enten ansat i en virksomhed eller som selvstændig indenfor faget.

Uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et digitalt spejlreflekskamera (DSLR) eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner fotografiets principper og teknikker på et helt grundlæggende niveau og der er derfor intet formelt krav til deltagernes erfaring eller udstyr.

Opbygning og struktur af uddannelsen

Uddannelsen er opbygget omkring 9 overordnede moduler og i alt 50 underliggende afsnit.

På uddannelserne er det konkrete læringsmateriale låst. Dette betyder at du som studerende skal gennemføre moduler og underliggende afsnit i den rækkefølge du bliver præsenteret for det på uddannelsen. Samtidig har du som studerende adgang til at gå tilbage i tidligere moduler på uddannelsen og få genopfrisket dette indhold.

Praktisk om uddannelsen

Materiale

På uddannelsen er undervisningsmaterialet primært bygget op omkring videolektioner med vores underviser, guides til download samt praktiske øvelser til de studerende.
Samtidig afsluttes hvert modul med en online test, hvorefter det efterfølgende modul automatisk aktiveres ved godkendt test.
Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Support under uddannelsen

Uddannelsen bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.
Til gengæld får du et super fleksibelt uddannelsesforløb, som du kan planlægge præcis, som du ønsker. Samtidig er vi ved dig både før, under og efter din uddannelse - hvor vi er tilgængelige på både telefon, chat og mail. 

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Online undervisning
  • Fjernundervisning

Video

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et digitalt spejlreflekskamera (DSLR) eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte.

Der findes ingen krav til deltagernes tidligere erhvervserfaring eller uddannelsesmæssige baggrund. Det mest væsentlige er, at du har ønske og ambition om at arbejde professionelt med fotografering i fremtiden. 

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Pris

Priser og betaling

Prisen for uddannelsen (inkl. alle undervisningsmaterialer) er 12.500 kr. inkl. moms.
Der kan ved tilmelding betales med betalingskort eller bankoverførsel. Samtidig tilbydes mulighed for delbetaling via ekstern samarbejdspartner.

Efter tilmelding til uddannelsen modtager du din kvittering samt dit personlige velkomstbrev. Herefter fremsendes dit unikke login til uddannelsen indenfor 24 timer, hvorefter du kan påbegynde dit studie.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fotografuddannelse online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Evalueringer

Gennemsnit 4,8

Baseret på 4 evalueringer
Evaluér skolen!
4/5
Karina S
03 mar 2023
5/5
Søren D
02 mar 2023
Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer.

Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en mass...

Vis alt
5/5
Nikolaj C
01 mar 2023
Synes uddannelsen er grundlæggende og uddybende i alle faser

Synes uddannelsen er grundlæggende og uddybende i alle faser og der er taget højde for at brugeren ikke er online hele tiden og på bestemte tidspunkter.

Nordic Online Academy
Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser inden for en lang række forskellige fagområder. Alle uddannelser er udviklet i tæt samarbejde med nøje udvalgte eksperter på baggrund af deres unikke viden og passion for faget.Hos Nordic Online Academy kan...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet