Fotografuddannelse online

Nordic Online Academy
Du har adgang til uddannelsens materialer i 2 år fra købsdato.
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning, Landsdækkende

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Fotograf

Fotograf

Drømmer du om at udfolde dig kreativt gennem kameraet? Er du nysgerrig på kameraets mange muligheder? Og brænder du for at skabe visuelle produkter, som siger mere end 1000 ord? Så er fotografuddannelsen lige noget for dig...

Om uddannelsen


På uddannelsen opnår du den grundlæggende viden omkring et kameras opbygning og funktioner, som sikrer, at du kan benytte disse muligheder mest optimalt i dit kommende arbejde. Du vil blive introduceret for fotografiets generelle principper og retningslinjer, som du altid bør have med i baghovedet. Samtidig vil du på uddannelsen opnå værktøjer og kompetencer til at styrke hele processen omkring dit arbejde med fotografering i fremtiden. Startende med fotoforståelse, professionel lyssætning samt optimal proces og output i efterbehandlingsprocessen.  

Med uddannelsen som fotograf fra Nordic Online Academy kan du studere når du vil, hvor du vil og i det tempo, der passer dig. Efter endt uddannelse vil du have opnået kompetencer og læring, som sikrer at du kan stå på egne ben i arbejdet som professionel fotograf, som enten ansat i en virksomhed eller som selvstændig indenfor faget.

Uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et digitalt spejlreflekskamera (DSLR) eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte. Uddannelsen favner fotografiets principper og teknikker på et helt grundlæggende niveau og der er derfor intet formelt krav til deltagerens erfaring eller udstyr. 

Opbygning og struktur af uddannelsen

Uddannelsen består af 9 moduler, hvor du blandt andet lærer om, hvordan du bruger dit kamera, lyssætning og meget mere. 

Praktisk om uddannelsen

Materiale

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Support under uddannelsen

Selvom uddannelserne er 100% online on-demand forløb betyder det ikke, at du ikke kan stille de spørgsmål, du måtte have undervejs. Du er altid velkommen til at kontakte os. 

Video

Ansøgning og adgangskrav

Uddannelsen tager udgangspunkt i, at deltageren har et digitalt spejlreflekskamera (DSLR) eller tilsvarende til rådighed, da dette vil give det bedste udbytte.

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har modtaget. 

Pris

Priser og betaling

Prisen for uddannelsen er 12.000 kr. inkl. moms. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Dette sker helt automatisk i betalingsprocessen. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fotografuddannelse online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Nordic Online Academy

Ferskenvej 43
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fotografuddannelse online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Fotografuddannelse online endnu. Bliv den første!
Åbent hus
februar 2023
ma
ti
on
to
fr
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12