B2B Salgsuddannelse online

Nordic Online Academy
15.000 DKK inkl. moms
Nej
Heltid/deltid
Private uddannelser
Fjernundervisning
Opstart sker automatisk efter køb af uddannelsen

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

B2B Salgsuddannelse

B2B Salgsuddannelse

Drømmer du om en succesfuld karriere inden for B2B salg? Ønsker du at opnå kompetencer, som sikrer, at du ikke bliver sælger af et givent produkt, men i stedet bliver opfattet som en strategisk vigtig samarbejdspartner for dine kommende kunder? Så læs lige med her…

Om uddannelsen


På uddannelsen får du et unikt indblik i og opnår kompetencer indenfor hele B2B salgsprocessen. Startende med den indledende research og forberedelse af et muligt kundeemne, til hvordan du lukker dine ordre og den efterfølgende proces omkring løbende håndtering og udvikling af din kundeportefølje.

Ved gennemførsel af uddannelsen vil du opnå de kompetencer der skal til, for at blive en succesfuld salgsperson. Det sikrer at dine kunder altid kan træffe deres beslutninger på et oplyst og inspirerende grundlag. Der er fokus på at kunden altid står tilbage med en følelse af at have fået præcis eller mere end hvad de har betalt for. 

Nøglen til at blive en succesfuld B2B sælger ligger bl.a. i at komme væk fra salg af enkeltstående produkter og ydelser - til i stedet at blive opfattet som en sparringspartner og en strategisk vigtig leverandør for dine kunder. På uddannelsen har vi derfor stort fokus på værdiskabelse overfor dine kunder både før, under og efter en salgsproces. 

Opbygning og struktur af uddannelsen

Uddannelsen består af 7 moduler som er de følgende:

- Modul 1: Forretningsforståelse - B2B

- Modul 2: Pipeline og CRM

- Modul 3: Mødebooking

- Modul 4: Mødeafholdelse

- Modul 5: Tilbud - udarbejdelse og præsentation

- Modul 6: Forhandlingsteknik og closing

- Modul 7: Relationer og kundehendvendelser

Praktisk om uddannelsen

Materiale

Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra købsdato og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Support under uddannelsen

Selvom uddannelserne er 100% online on-demand forløb betyder det ikke, at du ikke kan stille de spørgsmål, du måtte have undervejs. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Eksamen og diplom

Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået. Disse test skal du bestå for at kunne gå videre til de efterfølgende moduler. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du automatisk modtage et diplom for din gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har modtaget. 

Pris

Priser og betaling

Prisen for uddannelsen er DKK 12.000,- inkl. moms. Du kan vælge at betale beløbet på én gang, eller du kan dele betalingerne op i rater. Dette sker helt automatisk i betalingsprocessen.  

Få information

Få svar på dine spørgsmål om B2B Salgsuddannelse online
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Nordic Online Academy

Gugvej 138
9210 Aalborg SØ

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om B2B Salgsuddannelse online

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af B2B Salgsuddannelse online endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9