Forkælelse med stort F

Den Danske Zoneterapeut Skole

Det udløste nærmest mail-storm, da medlemmerne af DR’s idrætsforening fik tilbuddet om lægge fødder til et hold praktikanter fra Den Danske Zoneterapeut skole. Og jeg var en af de MEGET heldige der slap gennem nåleøjet. For magen til forkælelse skal man lede længe efter.


Knap var man trådt ind af døren før fornemmelsen af afslappet ro ramte én. Et behageligt leje, et varmt tæppe og to skønne og yderst kompetente kvinder ventede.

Hvorfor skal jeg have zoneterapi?Dorte Fals hos DDZ

Egentlig havde jeg ikke de store forventninger, for dybest set var der ingen grund til, at netop jeg skulle have zoneterapi -  jeg fejler jo ikke noget.... Men små-skavanker har man jo altid og dem skal jeg love for, at de dygtige praktikanter fik fundet og udryddet.

Hold i lænden og ømhed i hælen blev stille og roligt ”trykket” væk, mens vi fik en god snak om sundhed, livsstil og meget andet. Alt i alt var de fire torsdags-seancer stærkt vanedannende - på den gode måde ! 

Tusind tak for alle tiders behandling - både til Anna og Karin, som var mine torsdags-”alfer” og til resten af holdet. Det var virkelig en fornøjelse at få lov at være under jeres kærlige og myndige behandling og masser af held og lykke - og PÅ GENSYN en anden gang !

Dorte Fals, journalist og vært på Magasinet PENGE

Se alle DDZs uddannelser her!Læs mere om DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.