Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev Idrætshøjskole - Mærk glæden ved bevægelse og suset fra sammenholdet

Gerlev er glæden ved bevægelse og suset fra sammenholdet. Og det er stedet, hvor du vil opleve en ny verden. På højskolen skaber vi nemlig vores hverdag sammen. Vi bor på skolen, spiser sammen, træner side om side, inspirerer hinanden på tværs af nationaliteter, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab – lige til vi ikke kan holde øjnene åbne længere.

Uanset om du er til bevægelseskunst, holdsport eller udendørs eventyr, har vi et forløb, der vil udvikle dig – som studerende, som udøver og som menneske.

Hvem er du?

Der er ikke to højskoleelever, der er ens – heldigvis. Og på Gerlev er det ikke dit udgangspunkt, der betyder noget, men din vilje til at udvikle dig. De fleste af vores elever er i aldersgruppen 18-25 år.

Gennem vores legende tilgang skaber vi et fællesskab på tværs af køn, alder, fag og nationaliteter – på Gerlev har vi nemlig en stor gruppe elever med international baggrund. Så det vigtigste, du skal have med dig, er modet på at udvikle dig og møde over 100 nye mennesker, der bliver dine venner.

Hverdagen fra en ny vinkel 

En typisk hverdag på Gerlev er en god blanding af sjov og ballade, seriøs undervisning og en masse hygge. Du deler din dagligdag med dine nye højskolevenner – både træning, morgensamling, fordybelse, foredrag, spisning, filmaftener, sofahygge, bordfodbold og huslige tjanser.

Fællesskab og sammenhold

Fællesskabet fylder og betyder meget – både for elever og lærere, i undervisningen og i fritiden. Og du vil mærke suset fra sammenholdet i alt fra den daglige morgensang over den udfordrende træning til opvisningen af en flashmob.

Kom i god form

På Gerlev Idrætshøjskole kommer du i god form – både fysisk, mentalt og socialt. Med en masse skemalagt fysisk aktivitet og muligheden for altid at kunne udnytte skolens trænings-faciliteter vil din krop komme i sit livs form. Samtidig styrkes din mentalitet og dit sociale netværk gennem refleksion og fællesskab.

Du behøver ikke at være dygtig til idræt, inden du kommer. Til gengæld kommer du til at lægge en masse energi i at lære noget og udvikle dig personligt. Og hvem ved – måske vil du helt uventet få vækket en surfer, danser eller parkour-entusiast i dig.

Weekendkultur

Weekenderne på Gerlev garanterer vi, at du sent vil glemme. Nogle gange laver vi nat til dag, andre gange bliver du inviteret til et (næsten) royalt bryllup, eller også kaster vi os ud i en ironman. Der findes tre slags weekender: Højskoleweekender, elevweekender og hjemrejseweekender.

  • Højskoleweekenderne:  Alle elever er samlet og fyrer den af. De to ansvarlige lærere planlægger et tema, som gennemsyrer hele weekenden. Det hele afrundes med en uforglemmelig højskolebrunch.

  • Elevweekenderne: Eleverne og den ansvarlige lærer arrangerer i fællesskab en weekend. Programmerne er meget varierede og afspejler elevernes altid overraskende kreativitet – intet er for vildt.

  • Hjemrejseweekenderne: Stille-weekender hvor der fra skolens side ikke er noget programsat. Her er der derfor mulighed for at tage hjem og besøge venner og familie – eller bare slappe af og udnytte skolens faciliteter.
Vis alle uddannelser fra Gerlev Idrætshøjskole

Video

   

Uddannelser

Højskoleophold
Kreative uddannelser
Dans Sted Gennemsnit
Dans Slagelse
Sport og idræt
Basketball Slagelse
5,0 (1)
Beachvolley Slagelse
Bouldering Slagelse
CrossFit Slagelse
5,0 (1)
Fodbold Slagelse
Free Skiing Slagelse
Idrætsakademiet - Sport 360 Slagelse
Kamp og Yoga Slagelse
Move Slagelse
5,0 (1)
Outdoor Slagelse
Parkour Slagelse
Snowboard Slagelse

Vis alle

Kategorier

Kreative uddannelser

   Dans

Sport og idræt


Kontakt

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer

Marie Skou
(5)
Vil du lege med bevægelse og få nye venskaber og fællesskaber for livet, så tag på Gerlev! Det er godt for dig og for din fremtid (:
Josefine
(5)
Fantastisk sted med plads til udfordringer, udfoldelse, nye venskaber & kendskaber og en tid du altid vil tage med dig videre!
Lars Lohmann
(5)
Et dejligt sted at udvikle sig, hvor man har tid og menneskeligt overskud til at investere i sig selv. Folk som tager til Gerlev vælger det til.
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere