Vis studentum.dk som: Mobile

Gerlev Idrætshøjskole

Gerlev Idrætshøjskole - Mærk glæden ved bevægelse og suset fra sammenholdet

Gerlev er glæden ved bevægelse og suset fra sammenholdet. Og det er stedet, hvor du vil opleve en ny verden. På højskolen skaber vi nemlig vores hverdag sammen. Vi bor på skolen, spiser sammen, træner side om side, inspirerer hinanden på tværs af nationaliteter, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab – lige til vi ikke kan holde øjnene åbne længere.

Uanset om du er til bevægelseskunst, holdsport eller udendørs eventyr, har vi et forløb, der vil udvikle dig – som studerende, som udøver og som menneske.

Vi tilbyder følgende hovedfag på højskolen:

Hvem er du?

Der er ikke to højskoleelever, der er ens – heldigvis. Og på Gerlev er det ikke dit udgangspunkt, der betyder noget, men din vilje til at udvikle dig. De fleste af vores elever er i aldersgruppen 18-25 år.

Gennem vores legende tilgang skaber vi et fællesskab på tværs af køn, alder, fag og nationaliteter – på Gerlev har hver fjerde elev nemlig international baggrund. Så det vigtigste, du skal have med dig, er modet på at udvikle dig og møde over 100 nye mennesker, der bliver dine venner.

Hverdagen fra en ny vinkel 

En typisk hverdag på Gerlev er en god blanding af sjov og ballade, seriøs undervisning og en masse hygge. Du deler din dagligdag med dine nye højskolevenner – både træning, morgensamling, fordybelse, foredrag, spisning, filmaftener, sofahygge, bordfodbold og huslige tjanser.

Fællesskabet fylder

På Gerlev fylder fællesskabet meget – både for elever og lærere, i undervisningen og i fritiden. Og du vil mærke suset fra sammenholdet i alt fra den daglige morgensang over den udfordrende træning til opvisningen af en flashmob.

Kom i god form

På Gerlev Idrætshøjskole kommer du i god form – både fysisk, mentalt og socialt. Med en masse skemalagt fysisk aktivitet og muligheden for altid at kunne udnytte skolens træningsfaciliteter vil din krop komme i sit livs form, og med refleksion og fællesskab vil også din mentalitet blive styrket.

Du behøver ikke at være dygtig til idræt, inden du kommer. Til gengæld kommer du til at lægge en masser energi i at lære noget og udvikle dig personligt. Og hvem ved – måske vil du helt uventet få vækket en surfer, danser eller parkourentusiast i dig.

Weekendkultur

Weekenderne på Gerlev vil vi garantere, at du sent vil glemme. Nogle gange laver vi nat til dag, andre gange bliver du inviteret til et (næsten) royalt bryllup, eller også kaster vi os ud i en ironman. Der findes tre slags weekender: Højskoleweekender, elevweekender og hjemrejseweekender.

  • Højskoleweekenderne:  Alle elever er samlet og fyrer den af. De to ansvarlige lærere planlægger et tema, som gennemsyrer hele weekenden. Det hele afrundes med en uforglemmelig højskolebrunch.

  • Elevweekenderne: Eleverne og den ansvarlige lærer arrangerer en weekend. Programmerne er meget varierede og afspejler elevernes altid overraskende kreativitet – intet er for vildt.

  • Hjemrejseweekenderne: Stille-weekender, hvor der fra skolens side ikke er noget programsat. Her er der derfor mulighed for at tage hjem og besøge venner og familie – eller bare slappe af og udnytte skolens faciliteter.

Vis alle uddannelser fra Gerlev Idrætshøjskole

Uddannelser

Højskoleophold
Kreative uddannelser
Dans Sted Gennemsnit
Dans Slagelse
Sport og idræt
Basketball Slagelse
Beachvolley Slagelse
CrossFit Slagelse
Dykning Slagelse
Fodbold Slagelse
Free Skiing Slagelse
Idrætsakademiet Slagelse
MoveOut Slagelse
Natural Movement Slagelse
Parkour Slagelse
Snowboard Slagelse
  • = Der er en videopræsentation tilknyttet denne profil.

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Gerlev Idrætshøjskole og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer
www.gerlev.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Gerlev Idrætshøjskole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Gerlev Idrætshøjskole endnu. Bliv den første!