Gerlev Idrætshøjskole

i Slagelse
Få mere information om skolen 👍

Om os

Rejse Østrig

GERLEV - IDRÆTSHØJSKOLE PÅ SJÆLLAND

Vi træner side om side, inspirerer hinanden, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab. Du kan dyrke din yndlingsidræt eller prøve kræfter med noget helt nyt – og opdage nye sider af dig selv.

Glæden ved bevægelse, suset fra sammenholdet

Alt det bedste samlet et sted. På Gerlev Idrætshøjskole får du en hverdag fyldt af nye oplevelser med idræt, outdoor og andre fag, der udvikler dig. Du får nye venner, masser af hygge og lærer dig selv meget bedre at kende. Du møder dygtige undervisere, der udfordrer dig fysisk og mentalt og som lægger vægt på fællesskab og glæden ved leg og bevægelse.

Hvem er eleverne på Gerlev?

Eleverne på Gerlev er typisk 19-25 år gamle. Mange kommer fra København og Sjælland, men selvfølgelig også fra Fyn og Jylland. Så her kan du virkelig udvide vennekredsen – særligt hvis du vil til København efter dit højskoleophold. Blandt de 75-140 elever, der er på hvert ophold, er der stort set lige mange drenge og piger.

Vores elever er nysgerrige og vilde med at prøve nye fag, idrætter og aktiviteter - og de laver masser af sjov sammen, når der ikke er planlagt skema. I fritiden hopper de nemlig i shelteren, spiller musik, laver strikkeklubber og sætter gang i beachvolleyturneringer. Der er ikke to elever, der er ens og erfaringen med idræt er meget forskellig. Heldigvis kan du prøve meget nyt på Gerlev, og de fleste kaster sig ud i noget som nybegyndere - men er du erfaren, er der også garanti for udfordringer.

Din bedste tid venter

Vi lover dig en oplevelse for livet. Vi bor på skolen, spiser sammen, træner side om side, inspirerer hinanden på tværs af køn og nationalitet, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab. Her har du alt under et tag og kan gå tørskoet fra værelse til hal, til spisning, til aftenaktivitet.

Uanset om du er til bevægelseskunst, holdsport eller udendørs eventyr, finder du et forløb, der udvikler dig – som studerende, som idrætsudøver og som menneske. Der er plads til alle på Gerlev - og du kan være med på alle fag, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

På Gerlev vælger du enten et 6 måneders forårshold eller et 4 måneders efterårshold. Dit skema er bygget op omkring hovedfag, sidefag, studiefag og fællesfag.

Rejser

Skirejse til Norge | Fællesrejse til Østrig | Hovedfagsrejse | Fordybelsesrejse for FreeSkiing, Snowboard og Outdoor Vinterfjeld | Ritus - fælles (hemmelig) uge med overraskelser i DK

Lidt om Gerlev...

Gerlev Idrætshøjskole ligger naturskønt på Vestsjælland, midt mellem København og Odense, med fantastisk udsigt til Storebælt og masser af frisk luft og dejlige udendørsfaciliteter.

På Gerlev spiser du godt. Sundt, inspirerende og med alle sanser. Køkkenet er en prioritet, og den mad, du får serveret, er ikke bare sund, men passer til en aktiv livsstil og kan spises med øjnene.

Rundvisning

Kom på uforpligtende besøg på Gerlev. Book en rundvisning med en tidligere elev, eller besøg Gerlev på en virtuel rundvisning. Mød lærerne, få en snak med eleverne og oplev lidt af den særlige stemning på Gerlev.


Vis alle uddannelser fra Gerlev Idrætshøjskole

Startdato, Åbent hus

Efterårsholdet 2024

Startdato 21.08.2024
Slutdato 18.12.2024

Forårsholdet 2025

Startdato 05.01.2025
Slutdato 06.07.2025

Virtuel rundvisning

Kom på virtuel rundvisning på Gerlev Idrætshøjskole tirsdag d. 13. august kl. 16.00-17.00.  

Tilmeld dig på gerlev.dk/rundvisning.

Mød en tidligere elev, der er tilbage på Gerlevs som sommercrew. Du kan både høre om, hvordan det er et være elev, hvordan du kan sammensætte dit ophold, hvad du kan få ud af et højskoleophold og meget mere. Derudover får du en rundvisning i Gerlevs mange forskellige faciliteter, og du kan stille alle de spørgsmål, du har på hjerte.

Så hvis du gerne vil vide mere om Gerlev, overvejer et ophold, eller allerede har tilmeldt dig, er du meget velkommen til at deltage i vores virtuelle rundvisning.

Vi glæder os til at se dig på følgende datoer:

Dato:   13-08-2024    Tid:   16:00 - 17:00  

Uddannelser

Højskoleophold
Alternativ behandling Sted Gennemsnit
Krop og massage Slagelse
Kreative uddannelser
Dans
Dans Slagelse
Kunst
Kunst og krea Slagelse
Musik
Lejrbålsguitar Slagelse
Psykologi og terapi
Personlig udvikling Slagelse
Sport og idræt
Beachvolley Slagelse
Boldspil Slagelse
Fodbold Slagelse
Free Skiing Slagelse
Kampsport Slagelse
Outdoor Slagelse
Outdoor Vinterfjeld Slagelse
Padel Slagelse
Snowboard Slagelse
Sport 365 Slagelse
Ud og løb Slagelse
Volleyball Slagelse
Windsurfing Slagelse
Yoga Slagelse
Personlig træner og fitnessinstruktør
Funktionel Træning Slagelse

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Gerlev Idrætshøjskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Kreative uddannelser

   Dans

Sport og idræt


Kontakt

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 8 evalueringer
Evalueringer offentliggøres i henhold til vores evalueringpolitik.
Evaluér skolen!
5/5
Marie Skou
04 jan 2020
Giv dig selv et år fuld af sjov, udvikling og gode venner i gave

Vil du lege med bevægelse og få nye venskaber og fællesskaber for livet, så tag på Gerlev!
Det er godt for dig og for din fremtid (:

5/5
Josefine
03 jan 2020
Bliver dit andet hjem

Fantastisk sted med plads til udfordringer, udfoldelse, nye venskaber & kendskaber og en tid du altid vil tage med dig videre!

5/5
Lars Lohmann
11 jun 2019
Venner-to-go og tid til samvær og alt

Et dejligt sted at udvikle sig, hvor man har tid og menneskeligt overskud til at investere i sig selv. Folk som tager til Gerlev vælger det til.

Sponsoreret