Søg uddannelse 👉
Højskoleophold

Free Skiing

Længde
2 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
2 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Free Skiing som hovedfag - Vælg mellem alpin- eller telemarkski

Free Skiing på Gerlev Idrætshøjskole

Free Skiing er for dig, der har lyst og mod på at prøve noget, der både ser lækkert ud og kræver træning og koncentration.

Forvent oplevelser på pisten, i parken eller i offpisten. Inden vi rejser afsted mod sneen, kommer du i god form med syv ugers intensiv grundtræning. Gennem videoanalyser bliver du bevidst om dit eget og andres skiløb.

FREE SKIING ER FOR ALLE, UANSET NIVEAU!

Er du nybegynder, skal du ikke miste modet – Free Skiing er nemlig for alle. Er du allerede en avanceret skiløber giver vi dig mulighed for at udvikle dig videre. Undervisningen er niveau-delt så der er udfordringer for både begyndere og øvede. Free Skiing gør dig til en dygtigere skiløber! På med skiene, winter is coming!

BLIV EN DYGTIGERE ALPINIST

Freeskiing tager sit udgangspunkt i en legende tilgang til skiløbet, og vi garanterer masser af fede oplevelser og erfaringer i sneen til alle. Vi vil bare gerne have, at du bliver dygtigere og mere bevidst om, hvad det fede skiløb er for dig.
Vort mål er at du bliver meget dygtigere på dine ski i løbet af de dage, vi har i sneen. Og det bliver du – det lover vi.

TÆT SAMARBEJDE

Ski og snowboard træner tæt sammen i vintermånederne. Vi har ugentligt fælles træningstimer, men arbejder også med mere målrettet træning for både ski og snowboard bl.a. gennem rulleskøjteløb og en ugentlig fælles grundtræning med nogle af de andre hold. Vi vil også have lektioner om faldteknik(kampsport), balance og koordination, grundlæggende bevægelsesanalyse af skiløb, mentaltræning og yoga. Vi forventer, at du gennem grundtræningsforløbet for både ski- og snowboard går de kolde måneder i møde som en stærkere udgave af dig selv.

GRUNDTRÆNING PÅ HØJSKOLEN

Træningsforløbet på Gerlev betyder, at du kommer i form. Grundtræningen er varierende og indeholder også mødet med andre idrætsgrene, hvor vi relaterer til bevægelserne, vi har i sneen. Der vil være masser af træning på rulleskøjter, balance-, koordination-, styrke- og udholdenhedstræning. Som supplement til den fysiske træning vil vi også dykke ned i de kulturelle og teoretiske sider af skiløb.

REJSER TIL SNEEN

Skirejse til Norge og skirejse til Østrig. To rejser der kan noget forskelligt - og en naturlig progression for dedikerede skiløbere. Første tur er en fællestur for hele skolen. Anden rejse til Østrig er i højere grad for inkarnerede fans, som ikke kan leve uden nogle uger på ski hver vinter. Forvent to dejlige skiuger i godt fælleskab og et skarpt læringsmiljø.

Målgruppe

På Free Skiing er alle velkomne uanset, om du er begynder, let øvet eller meget øvet. Du har mulighed for at vælge fordybelse i alpint eller telemark. Valget træffer du efter, at du er ankommet til Gerlev.
Uanset hvad du vælger, er målet, at du bliver meget dygtigere på dine ski i løbet af de dage, vi har i sneen. Og det bliver du – det lover vi.

Eksamen og diplom

Der er ikke eksamen på faget. Du modtager et højskolebevis, hvor dine fag og fagenes længde fremgår.

Pris

Du betaler en samlet pris for dit højskoleophold. Se priser på gerlev.dk/tilmelding.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Free Skiing
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.