Vis studentum.dk som: Mobile
2-4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Efterårs-, vinter- og forårsskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i efterår, vinter og forår

Om uddannelsen

CrossFit på Gerlev Idrætshøjskole - Kom i dit livs form

CrossFit som hovedfag - Kom i dit livs form med højintens og varieret træning

CrossFit på Gerlev er konstant varieret, højintens og funktionel træning. Med fællesskabet i ryggen kommer du til at løfte, skubbe, trække og mærke din krop forandre sig dag for dag.

Vær med, uanset niveau

Faget er både for dig, der vil gå i dybden med din træning, og for dig, der aldrig har trænet intensivt før. Uanset hvor du er, udfordrer vi dig på styrke, koordination, kondition, smidighed og agility. Så hop med ud over rampen, når vi med høj puls og et sus i maven tager fat på nogle intensive måneder med rå helkropstræning til lands, til vands og i luften. Du får sved på panden, stærke muskler, og vi er klar til at give dig en masse sociale, sjove og inspirerende stunder.

Motiverende fællesskaber

CrossFit-træningen er rå og dens særlige stemning flytter dine fysiske grænser og højner forståelsen for din krop. I timerne er atmosfæren pulserende og dynamisk og vi er gode til at støtte hinanden i vores udfordringer – det gør de hårde træningstimer langt sjovere og mere lærerige. Når der ikke står CrossFit på skemaet, indgår du i familiemøder, fællestimer og højskolefag sammen med de øvrige højskoleelever. Du får derfor et unikt netværk og et Gerlev-fællesskab på tværs af nationalitet, køn og fysisk formåen.

Unikke rammer

I undervisningen er vi altid på udkig efter nye rammer, der kan udfordre rutinerne. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, kropsvægt, traktordæk og meget mere, men vi dyrker samtidig de rammer og redskaber naturen og nærmiljøet skaber for os. Vi giver den gas i skolens sandgrav, men vi har også den unikke mulighed for at rykke CrossFit ind i svømmehallen, hvor vi kombinerer svømning med styrketræning, dæk og spring. Den kreative brug af instrumenter og omgivelser, aktiverer på samme tid mange forskellige muskelgrupper og gør træningen legende, afvekslende og inspirerende.

Foruden den praktiske træning, forholder vi os også til kropskultur, træningsplanlægning, skadeforebyggelse og kost, hvilket giver en solid grundviden, som især er gavnlig, hvis du vil arbejde videre med CrossFit, Idrætsstudiet eller fysisk træning.

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Lars Lohmann
(5)
Et dejligt sted at udvikle sig, hvor man har tid og menneskeligt overskud til at investere i sig selv. Folk som tager til Gerlev vælger det til.
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: