Højskoleophold

Personlig udvikling

Længde
2, 4 eller 6 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
21 august, 2024 15:00
(+ Læs mere )
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Længde
2, 4 eller 6 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
21 august, 2024 15:00
(+ Læs mere )
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Slagelse

Fall

  • Holdundervisning
  • Slagelse

Om uddannelsen

Personlig udvikling

Personlig udvikling

I faget personlig udvikling arbejder vi med det at være menneske. Vi vil udforske og reflektere over temaer som identitet, motivation og lykke og udforske nogle generelle tanker og principper, der kan hjælpe med at forstå disse spørgsmål.
Vi arbejder med øvelser – alene, med en makker, en lille gruppe eller hele gruppen. Vi benytter os af interne eller eksterne oplæg fra spændende personligheder – alt med mål om at skabe en masse snak om de ting, der vedrører os alle.

BLIV KLOGERE PÅ DIG SELV OG ANDRE

Målet med undervisningen er at gennem forskellige øvelser at blive klogere på egne og andres holdninger og få en større afklaring af, hvad du rummer. Undervisningen vil berøre temaer som:

  • Identitet og Selvopfattelse: Identitet er en sammensat blanding af vores arv, vores miljø, vores handlinger og vores relationer. Hvem du er, er et resultat af dine værdier, dine erfaringer og dine mål. Selvopfattelse kommer også fra, hvordan du tror andre ser dig. Men det er vigtigt at huske, at din egen opfattelse af dig selv er den vigtigste.
  • Motivation: Motivation kan komme fra mange kilder. Nogle mennesker bliver drevet af ydre belønninger som penge eller anerkendelse, mens andre er drevet af indre tilfredshed, passion og formål. At forstå, hvad der motiverer dig, kræver ofte selvrefleksion og forståelse af dine dybeste ønsker og værdier.
  • Målsætning: Mål er vejvisere i vores liv. De hjælper os med at rette vores energi og handlinger mod noget meningsfuldt. Dine mål kan være professionelle, personlige, eller en kombination af begge. Det er vigtigt at vælge mål, der er i overensstemmelse med dine værdier og ønsker.
  • Lykke: Lykke er en subjektiv tilstand af trivsel og tilfredshed med livet. Det kommer ofte fra at leve i overensstemmelse med ens værdier, have meningsfulde relationer, og følelsen af at bidrage til noget større end en selv.
  • Menneskelig eksistens: At være et menneske indebærer en kompleks blanding af følelser, tanker, relationer, og handlinger. Det indebærer også at stå over for udfordringer, lære og vokse gennem livet og forbinde med andre på meningsfulde måder.
  • Det perfekte liv: Perfektion er subjektivt og ofte umuligt at opnå. Hvad der kan synes perfekt for én person, kan være helt anderledes for en anden. At stræbe efter det perfekte liv kan føre til skuffelse og frustration. I stedet kan det være mere meningsfuldt at stræbe efter autenticitet, balance og trivsel.

Eksamen og diplom

Der er ikke eksamen på faget. Du modtager et højskolebevis, hvor dine fag og fagenes længde fremgår.

Pris

Du betaler en samlet pris for dit højskoleophold. Se priser på gerlev.dk/tilmelding.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Personlig udvikling
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Gerlev Idrætshøjskole
Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

Vi træner side om side, inspirerer hinanden, griner, hygger, rejser og fester i fællesskab. Du kan dyrke din yndlingsidræt eller prøve kræfter med noget helt nyt – og opdage nye sider af dig selv. Alt det bedste samlet et sted. På...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret