Vis studentum.dk som: Mobile
4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Forårsskole
Engelsk
Nej
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i foråret

Om uddannelsen

Fodbold på Gerlev Idrætshøjskole - bliv en bedre spiller mentalt og fysisk

Fodbold som hovedfag - Bliv en bedre og stærkere fodboldspiller mentalt og fysisk

På Gerlev er det legen med bolden der er i centrum, og i kampen med modstanderen, er det legen og viljen til at vinde der understreger hvor fantastisk fodbold er.

Sammen skal vi udvikle en fælles spillestil, forbedre og lege med spil og øvelser, og vi skal skabe en stærkt holdånd, der betyder at vi også sammen kan træne hårdt og intensivt.

Bliv ét med spillet og afprøv dine evner i kamp

Tager du Fodbold som hovedfag, bliver du udfordret teknisk, taktisk, fysisk og mentalt og bliver en bedre hold- og fodboldspiller. At være en god holdspiller er forudsætningen for at skabe et godt hold, hvor der er plads til alle personligheder og spillertyper. Og dét er meget vigtigt for os.
Under dit forløb arbejder vi på at forbedre dine evner til at overskue banen, spillet og spillerne, hvilket hjælper dig til at forudse situationerne og handle derefter. Vi er også med i en turnering, hvor der fra april er kamp ca. én gang om ugen – det er her, vi tester form og afprøver nye ideer.

Futevolei, futsal og freestyle football

Fodbold på Gerlev er ikke kun almindelig fodbold – det er også brasiliansk futevolei og indendørs futsal. Det er underviser og tidligere landsholdsspiller Julie Hauge, som har importeret futevolei direkte fra Brasilien til Gerlev. Futevolei er beachvolley bare med fødder, lår, bryst og hoved. Det er et fantastisk spil som er udfordrende og sjovt. Du vil igennem dette spil, uden tvivl forbedre din fysiske form, lære et helt nyt spil og optimere din teknik.

Studietur til Berlin

Vi tager sammen med beachvolley på en uges studietur til Berlin, hvor vi skal se Herta Berlin spille på det legendariske Olympiske stadion. Klubben har en meget dedikeret fanklub, og generelt set er det en virkelig stor oplevelse at være på stadion i Tyskland. I Berlin er der en futevolei klub som vi træner og spiller med. Udover det kommer Flavio, som er Brasilianer og professionel futevolei spiller og underviser os.

Fodbold på Gerlev er for alle, der elsker at spille fodbold, som gerne vil blive bedre, og som har mod på at blive inspireret af boldens mange muligheder – på græs, i sandet og i hallen. Ud over at dele sine brasilianske boldtricks med holdet, deler Julie Hauge også ud af sine erfaringer fra sin tid på landsholdet. Under dit forløb vil du generelt møde mange dygtige og anderkendte gæstelærere indenfor faget.

Ansøgning og adgangskrav

Der er plads til alle på Gerlev Idrætshøjskole

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Fodbold endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: