Vis studentum.dk som: Mobile
4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Efterårs og forårsskole
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i efterår og forår

Om uddannelsen

Outdoor

Outdoor - intensiv træning kombineret med pulserende friluftsliv

Efterår - Outdoor 360

Vælger du Outdoor i efteråret kommer du hele vejen rundt i naturen. På mountainbike, i havkajak, ved klatring, på rulleskøjter, ved trailrunning og adventureracing. Vi skal udenfor, vi skal svede, grine, overskride grænser, udfordre os selv og hinanden.

På Outdoor 360 vil vi udfordre dig fysisk, teknisk og taktisk i mange forskellige discipliner. Efteråret igennem kombineres disciplinerne i forskellige tur- og raceformer, hvor vi tester dit fysiske, psykiske og sociale overskud. Du kommer til at lære dig selv og dine holdkammerater rigtig godt at kende og hvordan den indsigt kan bruges til at skabe et stærkt samarbejde. Selv når du eller holdkammeraterne er udmattede, og der fortsat er masser af udfordringer foran jer.

Dit udbytte med outdoor 360

Når du har gennemført et efterår med Outdoor 360, vil du kende til et utal af nye måder at udfordre dig selv fysisk og samtidig vide mere om, hvordan du bedst fungerer i en gruppe og håndterer pressede og udfordrende situationer.

Forår - Outdoor Expedition

På Outdoor i foråret fokuserer vi på at du selv skal kunne skabe dine helt egne eventyr i naturen. Vi vil sammen lave overnatningsture i Danmark, og på dem vil du lære praktiske færdigheder, der kan hjælpe dig til at klare dig selv i naturen.

I hverdagen bliver du trænet i tekniske færdigheder på mountainbike, i kajak, på klatrevæggen og ved orienteringsløb. Tingene går ikke altid efter planen, og du vil i de daglige udfordringer lære meget om dig selv, og hvordan du reagerer i psykisk eller fysisk pressede situationer.

Først og fremmest handler en vellykket ekspedition om et vellykket samarbejde, kommunikation, forventningsafstemning, og at kende til egne samt gruppens styrker og svagheder. Når dette er på plads, findes de nødvendige tekniske færdigheder og selvfølgelig basal viden om tid, mad, brændstof, navigering, risiko og konsekvens på tur.

I foråret tager vi på spændende ekspedition til eksotiske Marokko.

Sikringskursus hos Dansk klatreforbund

På både efterårs- og forårsforløb vil du få sikringskursus 1 og 2 hos Dansk klatreforbund. Og med sikringskurset i hus, får du adgang til klatrevægge i hele landet, og hvis du har lyst, klatring i hele verden, hvor kun din fantasi sætter grænser.

Målgruppe

Alle kan deltage på Outdoor hovedforløb på Gerlev Idrætshøjskole

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Outdoor endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: