Vis studentum.dk som: Mobile
4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Forårsskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i foråret

Om uddannelsen

Beachvolley på Gerlev Idrætshøjskole - 4 intensive måneder i sandet

Beachvolley på Gerlev Idrætshøjskole - 4 intensive måneder i sandet 

Gerlev Idrætshøjskole tilbyder, som eneste højskole i Danmark, et fire måneders hovedfag i beachvolley. Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet. Du vil hurtigt opleve, hvor fedt det er at lege med bold i sandkasserne på Gerlev.

Beachvolley som hovedfag

Hovedfaget Beachvolley starter i foråret op med at træne indendørs – i skolens egen idrætshal. Vi kommer hurtigt i sand, når vi besøger nogle af landets beach-haller. Du vil opleve sandets medspil og modspil, når vi gennem 1,5 – 3 timers træninger arbejder med boldkontrol, hurtighed, springkraft m.m. Fokus er lige fra starten på masser af boldberøringer. Allerede fra slut marts/start april er hovedfaget Beachvolley som oftest at finde ude på skolens fire beachbaner. 

Beachmiljø med fantastisk sammenhold

På hovedfaget vil du opleve et fantastisk sammenhold. I tillæg bliver Beachvolley også udbudt som sidefag, hvilket skaber et stærkt beachmiljø foråret og efteråret igennem. Vi udfordrer hinanden dagligt i træninger og turneringer og vi skal have det sjovt, mens vi gør det. Mod slutningen af forløbet flyver hovedfaget til beachbanerne i Barcelona, hvor du modtager undervisning af nuværende eller tidligere professionelle spillere.

Forvent et fag med løbende dialog, udvikling og retning for din træning – i et fællesskab der støtter, udvikler og udfordrer dig. 

Udvikling af din dedikation og person

Vores undervisning har et stærkt fokus på din individuelle udvikling! Vi tager udgangspunkt i din unikke kombination af styrker og udviklingspunkter for at finde overskud i dit spil på beachbanerne. Det kræver tid og engagement, når du skal udvikles som beachvolleyspiller – træning af styrke, teknik og taktik. Men vi skal også lege med- og reflektere over de mange elementer i beachvolley; teknikken, fysikken, kampene, spillets psykologi og beachvolley-kulturen.
Beachvolley er et fag, der arbejder meget med bold! I skal blive dygtige med bolden! Men der arbejdes også i meget stor grad med din personlige tilgang til at træne, at spille kampe, at være en del af et makkerskab – kort sagt en forståelse af, hvad man som person selv kan bringe i spil for at skabe gode forudsætninger for at dygtiggøre sig som beachvolleyspiller.

Målgruppe

Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet.

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Beachvolley endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere