Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Forårsskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i foråret

Om uddannelsen

Beachvolley på Gerlev Idrætshøjskole - 4 intensive måneder i sandet

Beachvolley på Gerlev Idrætshøjskole - tre intensive måneder i sandet 

Gerlev Idrætshøjskole tilbyder, som eneste højskole i Danmark, et fire måneders hovedfag i beachvolley. Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet. Du vil hurtigt opleve, hvor fedt det er at lege med bold i sandkasserne på Gerlev.

Udvikling af din dedikation og person

Vores undervisning har et stærkt fokus på din individuelle udvikling! Vi tager udgangspunkt i din unikke kombination af styrker og udviklingspunkter for at finde overskud i dit spil på beachbanerne. Det kræver tid og engagement, når du skal udvikles som beachvolleyspiller – træning af styrke, teknik og taktik. Men vi skal også lege med- og reflektere over de mange elementer i beachvolley; teknikken, fysikken, kampene, spillets psykologi og beachvolley-kulturen.
Beachvolley er et fag, der arbejder meget med bold! I skal blive dygtige med bolden! Men der arbejdes også i meget stor grad med din personlige tilgang til at træne, at spille kampe, at være en del af et makkerskab – kort sagt en forståelse af, hvad man som person selv kan bringe i spil for at skabe gode forudsætninger for at dygtiggøre sig som beachvolleyspiller.

Oplev sandets medspil og modspil

Allerede fra slut marts/start april er hovedfaget Beachvolley som oftest at finde ude på skolens fire beachbaner. Du vil opleve sandets medspil og modspil, når vi gennem 1,5 – 3 timers træninger arbejder med boldkontrol, hurtighed, springkraft m.m. Fokus er lige fra starten på masser af boldberøringer!

Beachmiljø med fantastisk sammenhold

Der skabes et fantastisk sammenhold på dette hold. Beachvolley er et stort fag på højskolen da det også kan vælges som sidefag og vi har generelt et stærkt beachmiljø hele året igennem. Vi udfordrer hinanden dagligt i træninger og turneringer og vi skal have det sjovt, mens vi gør det. Mod slutningen af hovedfaget tager vi udenlands hvor du modtager undervisning af nuværende eller tidligere professionelle spillere.

Forvent et fag med løbende dialog, udvikling og retning for din træning – i et fællesskab der støtter, udvikler og udfordrer dig!

Målgruppe

Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet.

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Beachvolley endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 8 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
maj 2020
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
Det siger andre om skolen
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: