Højskoleophold

Beachvolley

Længde
2, 4 eller 6 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
21 august, 2024 15:00
(+ Læs mere )
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Uddannelsen er på
Dansk
Længde
2, 4 eller 6 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Kommende Startdato
21 august, 2024 15:00
(+ Læs mere )
Kommende Startdato
5 januar, 2025 15:00
(+ Læs mere )
Uddannelsen er på
Dansk
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Beachvolley

Beachvolley på Gerlev Idrætshøjskole 

Vi gør dig til en dygtig boldspiller, en bedre makker og en uundværlig del af et hold. Begynder, let øvet eller “allerede en haj”? Kom med til 2, 4 eller 6 måneder med et stærkt fokus på din individuelle udvikling i et fællesskab der støtter, udvikler og udfordrer dig!

På Gerlev er beachvolley-forløbet lidt forskellige afhængig af, om du går på forårshold eller efterårshold.

MINIMUM 17.000 BOLDBERØRINGER

Der kræves mange boldberøringer for at blive en dygtig beachvolleyspiller. Derfor arbejder vi meget med bold – serve, baggerslag, fingerslag, smash, blokade og forsvar. Og så arbejder vi med dit personlige engagement – at træne godt, at spille gode kampe og at blive en uundværlig del af et makkerskab eller hold. I undervisningen møder du elementer fra coaching, der arbejdes med  taktisk forståelse og at forstå spillets psykologi og selvfølgeligt en generel intro til beachvolley-kulturen.

FORSKELLIGE VOLLEY-FORLØB

I foråret kan du vælge indendørsvolleyballi to måneder (forårshold hovedfag A). Du kan også vælgebeachvolleyi fire måneder (forårshold hovedfag B), hvor vi starter indendørs, men allerede fra slutningen af marts, når vejret og temperaturen tillader det, er at finde udendørs på Gerlevs fire beachbaner.

Efterårets forløb er todelt: først otte ugers beachvolley der afsluttes med fem dages rejse til Berlin. De sidste otte uger skifter vi fokus til volleyball og omstiller os til 6-mands spil, hvor tempoet og rollerne på holdet ændres betragteligt. Vi deltager selvfølgelig i den lokale mixturnering og i andre mindre turneringer, hvis mulighederne byder sig.

VOLLEYBALL OG BEACHVOLLEY FYLDER PÅ GERLEV

Volleymiljøet på Gerlev er stærkt, og året rundt tilbydes volleyball og beachvolley som hovedfag og/eller sidefag. Mange elever får erfaring med spillet gennem faget, og andre møder spillet i fritiden, hvor elever og lærere udfordrer hinanden til kampe eller turneringer. På Gerlev Idrætshøjskole er vi dedikeret til at udvikle og promovere beachvolley som sport på alle niveauer. Gennem beachvolley arbejder vi med personlig og social udvikling, såvel som idrætslige færdigheder og sportsånd. Vi tilstræber et læringsmiljø præget af leg, medansvar og omsorg for hinanden for at alle kan nå langt i deres udvikling.

Målgruppe

Faget er både tilrettelagt for dig, der aldrig har spillet beachvolley, for dig der er lidt øvet eller dig, der bare elsker at smide dig selv rundt i sandet.

Eksamen og diplom

Der er ikke eksamen på faget. Du modtager et højskolebevis, hvor dine fag og fagenes længde fremgår.

Pris

Du betaler en samlet pris for dit højskoleophold. Se priser på gerlev.dk/tilmelding.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Beachvolley
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.