Vis studentum.dk som: Mobile
2 måneder med 10 lektioner pr. uge - Vinterskole
Dansk, Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse

Video

Om uddannelsen

Snowboard hovedfag på Gerlev Idrætshøjskole

Snowboard som hovedfag - Udfordringer på pisten, i parken og i off-pisten

Hvem skulle tro, at snowboarding og trampolin havde noget med hinanden at gøre? Det har de og du får se hvordan, hvis du tager Snowboard som hovedfag på Gerlev.

Snowboard som hovedfag

Du bliver en stærk snowboarder på Gerlev uanset hvilket niveau, du er på. Undervisningen vil være opdelt i niveau, så du sammen med en lille gruppe bliver udfordret og udvikler dig. Vi træner dine grundlæggende færdigheder; styrke, balance, koordination, kondition, smidighed, faldøvelser og akrobatik. Du kommer i god form og lærer at koordinere dine bevægelser, så du er klar til at springe ud i sneen på en af vores to studieture til Østrig og Norge.

Uanset om du går med tanken om at prøve snowboard for første gang, eller du allerede er grebet af snowboarding, vil du med garanti blive bidt af stemningen og bevægelserne på Gerlevs hovedfag Snowboard.

Rejser til sneen og det sociale i snowboardkultur

Træningen på skolen foregår på en sjov, alsidig og overraskende måde. Ofte på trampolin, i styrketræningslokalet, på judomåtter, på vippen i svømmehallen eller med hård fysisk bakketræning, så dine lår er klar til en hel uges intensiv snowboarding, når vi tager på studietur.

Vi er vilde med Norge og Østrigs fede off-piste, lækre dybsne og hyggelige hytter. På vores første rejseuge får du grundlæggende træning med bremse- og svingteknikker, carving og tricks som hop, ollie, nose roll og tailriding. I vores anden rejseuge er du kommet i bedre form og træningen intensiveres omkring dybsne, off-piste-kørsel, hop og rails.

Desuden vil du få mulighed for at undervise dine holdkammerater og blive indført i hvilken pædagogik og metode, der er mest hensigtsmæssig og hvilke psykologiske mekanismer, der er på spil, når man skal lære at stå på snowboard.

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Snowboard endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer