Højskoleophold

Dans

Længde
2-4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Efterårs-, vinter- og forårsskole
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
2-4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Efterårs-, vinter- og forårsskole
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Dans

Dans som hovedfag

Dans holder til i skolens smukke Bevægelseshus med udsigt over Gerlevs fantastiske natur. Vi træner på trægulv og har mulighed for at køre spejle frem, når det giver mening for undervisningen. Vi starter med at lære de basale trin, bevægelser og termer inden for dansestilarterne. Uanset om du bare er nysgerrig på dans eller er øvet og har ambitioner om at søge ind på en danseuddannelse, vil vi udfordre dig og udvikle dit udtryk og forståelse for dansen.

VI LADER OS INSPIRERE I DANSENS VERDEN

Dans træner både styrke, smidighed, koordination, musikforståelse og meget mere. Vi arbejder med dansen som en udtryksform. Vores studieture går til europæiske storbyer som København, Berlin eller Paris, hvor vi besøger de bedste studier og tage danseklasser indenfor forskellige dansestilarter. Vi skal i teatret og se dansen udfoldet på scenen og så skal vi opsøge undergrundsscenen og lade os inspirere af byens kultur og historie.

EN FÆLLES DANSEFORESTILLING

Vi samarbejder og lærer af hinanden på holdet og alle har mulighed for at gå ned og øve i deres fritid. Vi dykker ned i freestyle og træningskoncepter og bruger dem til at opbygge både trin sprog og koreografi. Vi arbejder med at danse foran og med hinanden og det mod og selvtillid det kræver at udtrykke sig foran et publikum. Nogen gange laver vi en uformel visning fra en arbejdsprocess, andre gange skaber vi en decideret forestilling, som vi optræder med for et publikum. Processen er lærerig og kræver både fokus, udholdenhed og samspil.

UDVIKLING GENNEM DANS

Du skal glæde dig til at arbejde med teknik, freestyle og improvisation. Vi skal dygtiggøre os individuelt og i samspil med de andre på holdet. Gennem arbejde med din rytme og musikalitet skaber vi mulighed for større kropsforståelse. På holdet finder du dig selv sammen med elever med forskellig danse- og livserfaring. Vi tilpasser træningen til forskellige niveauer samtidig. Kom med og oplev suset, når vi står klar til at vise, hvad vi har skabt sammen.

Målgruppe

Uanset niveau, kan du være sikker på at blive udfordret. Selvom vi er ambitiøse dansere, er der plads til alle – vi møder både dig, der har høje ambitioner, og dig, der bare elsker at danse og bevæge dig.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Dans
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.