Vis studentum.dk som: Mobile
2-4 måneder med 10 lektioner pr. uge - Efterårs-, vinter- og forårsskole
Engelsk
Heltid
Højskoleophold
Slagelse
Opstart i efterår, vinter og forår

Om uddannelsen

Danmarks bedste danselinje på Gerlev Idrætshøjskole

Dans som hovedfag -  Mød Danmarks stærkeste underviserteam

Gerlev Idrætshøjskole har en markant og spændende danselinje, som har været med til at sætte dansere og Gerlev på det nationale og internationale landkort. De stilarter, vi praktiserer, er blandt andre moderne dans, hip hop, house, locking, jazz og dance hall. Vi formidler danseoplevelser, bevægelsesglæde og udfordrer dig teknisk, æstetisk og fysisk. Uanset niveau, kan du være sikker på at blive udfordret. Selvom vi er ambitiøse dansere, er der plads til alle – vi møder både dig, der har høje ambitioner, og dig, der bare elsker at danse og bevæge dig.

Form din identitet som danser

Vælger du Dans som hovedfag på Gerlev, hjælper vi dig med at udvikle din helt personlige stil og forme dig selv som danser. Vi inviterer dig ind i et arbejdsrum for selvudvikling, hvor du koncentreret kan træne dine færdigheder og flytte grænser. Du vil lære at arbejde på tværs af mange forskellige stilarter. Med den markante plads, som dansen har i dit skema, har du virkelig tid til at fordybe dig i dansen og nørde teknik, dit personlige udtryk, og de koreografier, vi udarbejder og udfører i fællesskab. Derudover vil du blive indført i dansens historie, stilarternes forgreninger og deres kulturer.

Danselinjens indhold

Gerlevs beliggenhed tæt på København gør desuden, at vi kan trække en bred vifte af anerkendte gæstelærere til højskolen. Vores gæstelærere tæller blandt andre Tine Salling, Peter Friis, Anastasija Olescuka, Stinna Rosemary Fay Shaktiva, Mariama og mange flere. Og engang imellem bliver danserne headhuntet til at medvirke i musikvideoer eller performances.

Til sidst i forløbet kommer du til at deltage i en stor afsluttende forestilling. Vores danseklasser er professionelt strukturerede, og vi sender hvert år mange af vores elever direkte videre på anerkendte danseuddannelser – og til en plads på Gerlev Performance Team.

Specialetur til New York, Paris, London, Berlin

Noget, vi altid er spændte på, er specialeturen, hvor du vil opleve det professionelle dansemiljø på nært hold. I foråret går turen til New York, mens den i efteråret går til en europæisk storby. Der får du mulighed for at prøve kræfter med de nyeste tendenser fra det professionelle dansemiljø og stifte bekendtskab med de internationale strømninger, der dominerer tiden.

Målgruppe

Uanset niveau, kan du være sikker på at blive udfordret. Selvom vi er ambitiøse dansere, er der plads til alle – vi møder både dig, der har høje ambitioner, og dig, der bare elsker at danse og bevæge dig.

Kontaktinfo

Gerlev Idrætshøjskole

Skælskør Landevej 28
4200 Slagelse

 Vis telefonnummer

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Dans endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 6 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Kirstine Saxe, tidligere elev

”Der er plads til alle på alle niveauer"

Læs mere
Blake Evitt,  former internation...

"It wasn’t about being the best at a particular activity, but more about personal growth and development”

Læs mere
Nikolaj Nilsson, tidligere elev

”Læringsmiljøet er superfedt, og der er gode faciliteter både inden- og udendørs"

Læs mere