Vis studentum.dk som: Mobile

Political Science

Columbia University
Bacheloruddannelse
New York
Kontakt for startdato

Video

Hvorfor vælge Columbia University?

Et af verdens bedste universiteter

Bliv undervist af verdens bedste professorer 

Central placering på Manhatten

Om uddannelsen

Political Science

Disciplinen inden for Political Science fokuserer på magt- og regeringsspørgsmål og især på politiske institutioner, både formelle og uformelle. Det fokuserer også på politisk adfærd, politiske processer, politisk økonomi og forhold mellem stat og samfund.

Feltet består af fire materielle underfelter: Amerikansk politik, der dækker emner som national og lokal politik, valg og forfatningsret; komparativ politik, der har til formål at forstå de politiske systemer i andre lande, både ved at studere individuelle stater og ved at deltage i tværnationale sammenligninger; internationale forbindelser, der beskæftiger sig med måder, som stater og andre politiske aktører opfører sig på den internationale arena, herunder emner som sikkerhed, udenrigspolitik, internationale organisationer og internationale økonomiske forbindelser; og politisk teori, der analyserer historien om den normative politiske tænkning såvel som analytiske begreber som naturen for retfærdighed eller frihed. For hovedfaget tilbyder afdelingen et sæt krævede kurser, der er velegnede til at forberede de studerende på det strengeste kursus i kandidatstudiet. Disse kan suppleres med valgfag i en række avancerede emner. Selvom de fleste hovedfag fortsætter med at arbejde i fysik, kan de intellektuelle færdigheder, der er erhvervet i studiet af fysik, også danne grundlag for arbejde inden for en række andre videnskabelige og ikke-videnskabelige områder.

Political Science

Columbia University

Columbia University ligger i en af verdens mest spændende byer, New York. Campus er perfekt placeret på Manhattan omkring krydset af 116. gade og Broadway i et område kaldet Morningside Heights. Universitet har 32.000 studerende, hvoraf 10.000 er internationale.

Columbia blev grundlagt i 1754 og er et af de ældste universiteter i USA. Det er ligeledes et af de historiske otte Ivy League universiteter, der alle rangerer blandt de bedste universiteter i verden, og Columbia er absolut et af de højest rangerede af disse.Se universitetets placering på de største internationale rankings.

Præsidenterne Obama, Theodore og Franklin D. Roosevelt samt Secretary of State, Madeleine Albright, er blot nogle af de mange kendte alumni fra Columbia University. Derudover kan universitetet prale af hele 25 ”Academy Award” vindere, og af at være den institution i verden, der har haft flest nobelprismodtagere tilknyttet - ni af disse er stadig ansat på universitetet i dag. Columbia er ligeledes kendt for hvert år at uddele den amerikanske hæderspris, Pulitzerprisen.

Hvad kan jeg læse på Columbia University?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Sommerkurser
  • Sprogkurser
  • Certification of Professional Achievement Program
  • Sabbatår


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på Columbia University, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på Columbia University

International Affairs

Social Science – especially psychology and anthropology

Business/economics & mathematics/statistics

Humanities – especially literature

Political Science

Få information

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Columbia University og hjælpe dig med at ansøge.

Kontaktinfo

Columbia University

116th St & Broadway
NY 10027 New York

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med EDU, der kan give dig mere information om Columbia University og hjælpe dig med at ansøge.

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Political Science endnu. Bliv den første!
Åbent hus
august 2022
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11