Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Højskoleophold

Højskole med journalistik, medier, politik, samfund og rejser

Højskolerne, Landsdækkende
Længde
1 uge til 40 uger
Pris
1.550 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 uge til 40 uger
Pris
1.550 DKK Momsfri
Heltid/deltid
Heltid/deltid
Uddannelsens hjemmeside

Om uddannelsen

Vælg mellem journalistik, politik, samfund, kommunikation, medier og rejser på højskole

Har du en journalist, filminstruktør, reklameguru eller politiker i maven? Kombinér din interesse for film, journalistik, samfund, kommunikation og medier med et højskoleophold. Du får det perfekte afsæt for personlig udvikling samtidig med, at du finder ind til kernen af dine faglige styrker.

Et højskoleophold er for dig, der vil afprøve nye veje og finde ud af, hvad du er god til og måske vil videreuddanne dig inden for. Du bliver udfordret med nye tanker og idéer samtidig med, at du bliver en del af et intenst fællesskab af elever og lærere, der alle brænder for det samme som dig.

Brug dit ophold på højskole som springbræt til din karriere

Vil du gøre karriere inden for film– og mediebranchen eller som journalist, kan et højskoleophold være det, der skal til for, at du får foden indenfor i branchen eller en studieplads. Du får mulighed for at træne dine evner som journalist, og du øver dig i at producere film, dokumentarer, reklamer eller podcasts.

Drømmer du om at blive politiker, arbejde i staten eller i en nødhjælpsorganisation, kan et højskoleophold give dig nye erfaringer og færdigheder til CV’et. På højskole skaber du selv dit skema, og du kan fordybe dig i politik, demokrati og samfund, og du får mulighed for at arrangere politiske debatter, happenings og events sammen med dine nye højskolevenner.

Oplev verden ved at kombinere højskole med rejser

Vil du ud og rejse, inden du starter på din uddannelse? Vælg et kursus på højskole, der har rejser som en del af kursusbeskrivelsen. På den måde får faget en ekstra dimension, hvor du lærer en masse gennem oplevelser i udlandet.

Dine fordele ved at kombinere højskole med rejser er mange:

  • Du får et udlandsophold på cv'et
  • Du bliver endnu tættere knyttet til dine kammerater på højskolen
  • Inden afrejsen bliver du klædt på gennem undervisning om destinationen
  • Du får nye perspektiver på de fag, som du elsker

Planlægger du at søge ind via kvote 2 kan både højskole - og udlandsophold bidrage til, at du bliver optaget på din drømmeuddannelse.

Brug dit højskoleophold som pitstop på uddannelsesvejen

Når du er på højskole, bliver du hørt og set, og du kommer tættere på dine undervisere end i de fleste andre uddannelsessammenhænge. Lærerne på højskolen er alle dybt engagerede i deres fag og gode til at vejlede dig om dine styrker. Det giver dig et bedre udgangspunkt for dit uddannelsesvalg og du lærer en masse nyt om dig selv.

Hvorfor vælge Højskolerne?

Styrket netværk og venner for livet

Bliv mere klar til dit drømmestudie

Interessefag for enhver smag

Pris

Hvor meget koster det at tage på højskole?

Det koster ca. 1.450 kr. om ugen at gå på højskole (dobbeltværelse). Prisen varierer fra skole til skole - fra ca. 1.000 kr. til 2.500 kr. om ugen - og kan være afhængig af fx fagudbud, materialer, studierejse m.m.

Målgruppe

Alle kan tage på højskole

De fleste elever på lange ophold er typisk unge imellem 18 og 26 år, men du kan sagtens være ældre.

Du kan bruge et højskoleophold til at blive klogere på fremtiden og få en timeout fra studiet, jobbet eller hverdagen.

Du kan enten tage på en specialiseret medie- eller filmhøjskole eller vælge en af de mange højskoler med stolte traditioner inden for journalistik, samfund og politik.

Højskolerne
Højskolernes Hus
Nytorv 7
1450 København K

Tag på højskole og få en oplevelse for livet

Et højskoleophold er en intens oplevelse, der bringer dig tættere på dig selv og din fremtid. Du kommer til at suge viden til dig som aldrig før, mens du knytter nye venskaber og bliver en del af et stærkt fællesskab....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Sponsoretet