Vis studentum.dk som: Mobile
Varierende længde
Heltid/deltid
Bacheloruddannelse
Tasmania (state)
Kontakt for information

Om uddannelsen

historie

Historie - Studér fortiden, forstå nutiden, forestil dig fremtiden.

I alle samfundslag har folk, der er fortrolige med begivenheder, institutioner og fortidens idéer, viden til at skabe mening af nutiden. I Historie-programmet søger vi at lære om fortiden og at studere ændringer over tid - fordi det er nyttigt, intellektuelt udfordrende og uendeligt fascinerende.

Historie hjælper os med at forstå os selv og de omkring os i vores samfund, region, land og verden. Frem for alt er historisk viden en vigtig komponent i kulturel læsning og ruster dig til at være en global borger.

Dit udbytte af kurset i Historie

Når du studerer historie får du en mulighed for at få værdifuld erfaring og træning i at træffe vurderinger på grundlag af ufuldstændig information, forståelse af menneskets liv i al dets kompleksitet, i kritisk tanke og i jargonfri kommunikation. Du bliver kvalificeret til at finde arbejde inden for områder som journalistik, elektroniske medier, undervisning, politik, den offentlige service, erhvervslivet, biblioteker, museer og arkiver, arv og turisme.

Indhold på kurset

Kurset i historie afdækker perioder fra middelalderens Europa til i dag. Du vil studere to moduler i det første år. Herefter vælger du valgfrie moduler i de brede felter inden for Australien, Verdens- og europæisk historie for at følge dine interesser fra dit andet år.

Mange vælger at kombinere Historie med engelsk, filosofi, kønstudier og oprindelige eller asiatiske studier i Bachelor of Arts. Historie er også et populært valg som kunstfag i kombinerede studier med billedkunst, jura, videnskab, erhverv og økonomi.

Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt os for at høre hvilke krav der er til internationale ansøgere.

Få information

 

Kontaktinfo

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Historie

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Historie endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: